Aptauja par pieaugušo izglītības vajadzībām Madonas novadā

iesūtīts: 2023.03.22 11:29
Lai veicinātu iedzīvotāju iesaisti mūžizglītībā, ir izveidota aptauja, lai noskaidrotu pieaugušo izglītības vajadzības Madonas novadā. Mērķauditorija ir ikviens pieaugušais Madonas novada iedzīvotājs, kurš vēlas pilnveidot sevi un papildināt zināšanas savā profesionālajā darbībā, apgūstot jaunas mācību programmas.

Madonas novada pašvaldības Izglītības nodaļa plāno īstenot sadarbību ar darba devējiem, sabiedriskajām organizācijām, izglītības iestādēm un citiem iesaistītajiem pakalpojuma sniedzējiem, lai nodrošinātu pēc iespējas daudzveidīgāku piedāvājumu katram interesentam.

Aicinām aizpildīt aptaujas anketu līdz 2023.gada 20.aprīlim. Aptaujas aizpildīšanas aptuvenais laiks – 3 līdz 5 minūtes! Aptauju pildīt šeit - aptauja

Aptaujas laikā iegūtie dati tiks apkopoti un izmantoti tikai apkopotā veidā Madonas novada Izglītības pārvaldes darba vajadzībām un mācību piedāvājuma veidošanai!

Madonas novadā izglītība ir vērtība visa mūža garumā! Sadarbojoties ikkatram tiks dota iespēja attīstīties un sevi pilnveidot!

Informāciju sagatavoja Jolanta Pabērza,

Madonas novada Centrālās administrācijas 

Izglītības nodaļas izglītības darba speciāliste

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums