PIESAKIES KULTŪRAS JAUNUMIEM

Sacensības “Ripo raiti 2017”

iesūtīts: 2017.04.11 11:47
Madonas pilsētas svētku ietvaros arī šogad, svētdien, 4.jūnijā Madonā jau otro reizi visi aicināti uz netradicionālo braucamrīku sacensībām “Ripo raiti 2017”. Paldies visiem iepriekšējā gada dalībniekiem, kuri uzdrīkstējās, riskēja un bija pirmie celmlauži jaunas tradīcijas iedzīvināšanā. Paldies visiem, kuri noticēja idejai un palīdzēja, lai pirmās sacensības varētu notikt. Ir klāt jauns gads ar jaunām iespējām un izaicinājumiem. Tāpēc visi novada un pārnovadu aktīvie, darbīgie, riskēt mīlošie cilvēki aicināti likt lietā savas prasmes ratu būvēšanā, to atraktīvā noformēšanā un galā - startēšanā sacensībās.

Noteikumi - varat piedalīties tikai ratu parādē, kurā vērtē noformējumu, bet varat arī piedalīties ratu parādē un sacensībās.
Dalībnieku grupas: līdz 3 gadu vecumam, 4 - 6 gadi, 7 - 14 gadi, 15 +, grupu brauciens /dalībnieku skaits no 3 un vairāk/ un iestāžu vai pagastu komanda.
Īpašie noteikumi - braucamajam jābūt ar 4 riteņiem un ar manevrēšanas iespējām, ratiem jābūt noformētiem, kā arī visiem sacensību dalībniekiem obligāti jābūt aizsargķiverēs.
Dalības anketas jāiesūta līdz 22.maijam uz e- pastu: madonasnams@inbox.lv ar norādi "Ripo raiti".
Kontaktinformācijas tālrunis: 26102796.

Lai veicas!

NOLIKUMS
PIETEIKŠANĀS ANKETA

Informāciju iesūtīja: Madonas pilsētas kultūras nama atpūtas pasākumu organizatore Aija Špure.
Mob.tālr.: 00 371 26102796.

Ievietoja:
Inga Arāja





Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums