.

22.reizi norisinājies Madonas novada un Madonas Bērnu un jaunatnes sporta skolas “Sporta laureāts 2019”

iesūtīts: 2020.02.05 10:26
Gadskārtējā pasākumā – Sporta laureāts, kurš notika Sarkaņu pagasta tautas namā "Kalnagravas" 2020.gada 1.februārī, tika apbalvoti un godināti sportisti, treneri, atbalstītāji, Madonas novada un sporta veidu popularizētāji.

Pavisam balvas saņēma 118 Madonas novada un Madonas Bērnu un jaunatnes sporta skolas laureāti - distanču slēpošanā, biatlonā, rollerslēpošanā, šaušanā, futbolā, BMX riteņbraukšanā, volejbolā, florbolā, orientēšanās sportā, karatē sportā, kartingā, skvošā, vieglatlētikā, motokrosā, smagatlētikā, veterānu sportā, treneri, atbalstītāji, sports – cilvēkiem ar īpašām vajadzībām un augsta līmeņa sacensību organizatori, pagastu sporta darba organizatori.

Laureātus sveica Madonas novada pašvaldības vadība, deputāti, Latvijas Olimpiskās komitejas sporta direktors Andris Lupiks, novada sporta vadība un Madonas Bērnu un jaunatnes sporta skolas direktors.

Muzikālos sveicienus laureātiem veltīja Adrija Apine un brāļi Grīnbergi. Paldies pasākuma vadītājiem Lindai un Gatim, video un foto sagatavotājam Elvijam, Valentīnai par vizuālo noformējumu un Valdai Kļaviņai par režiju.

Veiksmi un sportiskus panākumus visiem 2020.gada sezonā un uz tikšanos “Sporta laureātā 2020”!


Laureātu saraksts šeit.

Foto no pasākuma šeit.


Informāciju sagatavoja: Māris Gailums

Madonas novada pašvaldības Attīstības nodaļas

vecākais speciālists sporta jomā

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums