Madonas bērnudārzam „Priedīte” nepieciešams sporta inventārs

iesūtīts: 2011.03.17 10:47
Madonas pirmsskolas izglītības iestādei “Priedīte” Labiedarbi.lv 11. projektu konkursā cīnās par atbalstu nepieciešamā sporta inventāra iegādei. Madonas pirmsskolas izglītības iestādi “Priedīte” apmeklē 265 bērni. Sporta nodarbības bērniem notiek vecuma grupās no 2-7 gadiem 3 reizes nedēļā. Sporta nodarbībās izmantotais inventārs ir vienkrāsains, neizteiksmīgs un savu laiku nokalpojis, jo materiālo bāzi galvenokārt veido Padomju Savienības laikos iegādātas lietas. Lai padarītu sporta nodarbības atraktīvākas un bērnu interesi saistošākas, sporta skolotāja materiālo bāzi ir papildinājusi ar pašizgatavotām lietām – šūtiem smilšu maisiņiem, mašīnu stūrēm no plastmasas traukiem, pītām virvēm u.c.

Projekta pieteikumā Emīlija Zučika rakstīja: „Daudzveidīgs, atraktīvs un bērniem piemērots sporta inventārs nodrošinās iespēju sporta nodarbībās izpildīt ne tikai vingrošanu, skriešanu, lēkšanu, bumbas mešanu, kam nav nepieciešams specifisks inventārs, bet arī tādas aktivitātes, kā radošās stafetes, daudzveidīgas sižeta, kustību rotaļas, koriģējošo vingrošanu. Sporta inventārs tiktu izmantots ikdienas sporta nodarbībās, sporta izpriecās kā arī ikgadējos bērnu sporta svētkos.”

Projekta īstenošanai ir nepieciešams 1742 latu liels finansējums. Palīdzēt to iegūt var ikviens idejas atbalstītājs, bezmaksas balsojot portālos Labiedarbi.lv (http://goo.gl/xUzA3) un draugiem.lv (http://goo.gl/ghqbv). Pašlaik projekts ar 930 balsu lielu atbalstu atrodas 7. vietā. Balsot par šo projektu iespējams līdz mēneša beigām. Balsošana abos portālos ir sinhronizēta - neatkarīgi no tā, kurā portālā apmeklētājs nobalso par projektu, saņemto balsu skaits automātiski skaitās kopā un ir identisks abos portālos. Marta projektu konkursa kopējais finansējuma fonds ir 7466 lati. Tas, cik daudz projektu iegūs finansiālu atbalstu, ir atkarīgs no tā, cik liels finansējums nepieciešams, lai realizētu projektus ar augstāko balsu skaitu. Par Labiedarbi.lv

Labiedarbi.lv ir SMScredit.lv un Draugiem.lv sadarbības rezultāts – labdarības projekts ar mērķi finansiāli un mantiski atbalstīt Latvijas iedzīvotāju personīgās attīstības un profesionālās izaugsmes iespējas. Tā ideja ir nodrošināt iespēju talantīgiem, apdāvinātiem, ideju bagātiem, apņēmīgiem un uz izaugsmi orientētiem Latvijas iedzīvotājiem viegli un ātri saņemt finansiālu atbalstu viņu individuālo mērķu sasniegšanā. Kopējais konkursa ikmēneša finansējuma fonds ir mainīgs, to veido īstermiņa aizdevumu tirgus līdera SMScredit.lv ikmēneša ziedojums 0.50Ls apmērā no katra uzņēmuma izsniegtā aizdevuma iepriekšējā mēnesī.

Sīkāka informācija par projektu Labiedarbi.lv:

www.labiedarbi.lv  vai www.draugiem.lv/special/labiedarbi/

Informāciju sagatavoja:

Elīna Sprūde-Nesenberga

Labiedarbi.lv projekta asistente

Tālrunis: 66051666 vai            28805384

E-pasts: Elina.Sprude-Nesenberga@labiedarbi.lv

 

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums