Madonā norisinās gada lielākais uzņēmējdarbības pasākums

Divu dienu garumā - 10. un 11. oktobrī Madonā norisinās Uzņēmējdienas 2014. Pasākuma pirmā diena ir veltīta uzņēmēju profesionālās informācijas un pieredzes apmaiņai, kad pilsētas daudzfunkcionālajā hallē notiek seminārs par Latvijas biznesa izaicinājumiem un iespējām pārrobežu sadarbībai, bet uzņēmējdienu kulminācija sagaidāma 11.oktobrī lielajā izstādē - gadatirgū, kas paredzēta gan hallē, gan tās apkārtnē.

Semināra gaitā klātesošajiem ir iespēja noklausīties vietējo un arī igauņu un krievu uzņēmēju pieredzi ne vien par uzņēmējdarbību savās mājās, bet arī par to, kā rast un attīstīt kontaktus starpvalstu līmenī.

Uzņēmējdienu izstāde - gadatirgus šogad ir organizēta reizē ar tradicionālajiem Kartupeļu svētkiem, tāpēc apmeklētājiem paveras plašas iespējas gan iepazīt Vidzemes reģiona uzņēmēju piedāvājumu un produkciju, gan izbaudīt zemnieku jauno ražu āra stendos, kā arī novērtēt Igaunijas Voru pašvaldības un Pleskavas uzņēmēju piedāvājumu. Organizatori lēš, ka izstādē kopumā piedalīsies vairāk nekā 100 uzņēmēju - lielāki ražotāji un mājražotāji, amatnieki, zemnieki, dažādu pakalpojumu sniedzēji. Gadatirgus gaisotni kuplinās arī vietējie pašdarbības kolektīvi, bet ikvienam apmeklētājam ir iespēja piedalīties konkursā par lielāko kartupeli un savdabīgāko dārzeni.

Tā kā pasākums norisinās starpvalstu projekta pārrobežu sakaru veicināšanai „Sociāli ekonomiskās attīstības, biznesa un sadarbības veicināšana pierobežas reģionos”, dalība un ieeja tajā ir bez maksas. Pateicoties šī projekta aktivitātēm, mūsu uzņēmējiem ir bijusi iespēja vairākkārt piedalīties izstādēs un gadatirgos arī Igaunijā un Krievijā, bet izstāžu rīkotāji ir iegādājušies nepieciešamo tehnisko aprīkojumu izstāžu ierīkošanai. Ar projekta atbalstu Madonas novadā ir atjaunota uzņēmējdienu tradīcija, un jaunajā formātā gada lielākais uzņēmējdarbības pasākums norisinās jau otro reizi.

Šī izstāde tapusi, pateicoties starpvalstu projektam “Igaunijas – Latvijas – Krievijas Pārrobežu sadarbības programma Eiropas kaimiņattiecību un partnerības instrumenta ietvaros 2007 – 2013”, kas finansiāli atbalsta kopīgus pārrobežu attīstības pasākumus, lai uzlabotu reģiona konkurētspēju, izmantojot tā potenciālu un izdevīgo atrašanās vietu krustcelēs starp ES un Krievijas Federāciju. Madonas novada pašvaldības kā vadošā partnera finanšu apjoms ir 378 796 EUR.

Programmas mājas lapa: www.estlatrus.eu




Tirgotāji uzņēmējdarbības izstādei var pieteikties šeit

Foto no pagājušā gada uzņēmējdarbības izstādes Madonā. 

Seko mums arī sociālajos tīklos:

Draugiem.lv http://www.draugiem.lv/madonasnovads/
Facebook https://www.facebook.com/madonasnovads
Twitter https://twitter.com/MadonasNovads

Mājaslapā www.madona.lv




© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums