Aicina piedalīties veselīga dzīvesveida izstādē

Ikviens Madonas novada uzņēmējs, kas darbojas veselīga dzīvesveida veicināšanas jomā, aicināti piedalīties starptautiskajā izstādē "Veselīgs dzīvesveids 2014", kas 26. un 27. septembrī norisināsies Pleskavas izstāžu centrā "Bizness bez robežām".

Izstādes organizatori piedalīties gan ar sporta aprīkojumu, sporta apģērbu, apaviem, gan dažādiem uztura bagātinātājiem, homeopātijas un alternatīvās medicīnas iespējām, kā arī prezentēt savus sporta klubus un asociācijas.

Dalība izstādē ir bez maksas, jo izstāde norisinās sadarbībā ar projekta "Sociāli ekonomiskās attīstības, biznesa un sadarbības veicināšana pierobežas reģionos" ietvaros un tās organizatori ir projekta partneri autonomo nekomerciālo organizāciju „Pleskavas reģiona uzņēmējdarbības attīstības un garantiju fonds” (Krievijas Federācija).

Sīkāka informācija, rakstot uz e - pastu: janina@madona.lv vai zvanot pa telefonu 29421255.

 

Igaunijas – Latvijas – Krievijas Pārrobežu sadarbības programma Eiropas kaimiņattiecību un partnerības instrumenta ietvaros 2007 – 2013” finansiāli atbalsta kopīgus pārrobežu attīstības pasākumus, lai uzlabotu reģiona konkurētspēju, izmantojot tā potenciālu un izdevīgo atrašanās vietu krustcelēs starp ES un Krievijas Federāciju. Programmas mājas lapa: www.estlatrus.eu


© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums