Uzstādīti divi vides monitori


Ar mērķi sniegt atbalstu uzņēmējdarbības reklāmas un mārketinga aktivitātēm Madonā uzstādīti divi vides monitori - pilsētas centrālajā - Saieta laukumā un daudzfunkcionālajā sporta hallē Gaujas ielā 13.

Vides moitoru uzstādīšana ir viena no starpvalstu projekta “Sociāli ekonomiskās attīstības, biznesa un sadarbības veicināšana pierobežas reģionos” aktivitātēm, kas paredzētas aprīkojuma iegādei uzņmējdarbības izstāžu un pasākumu nodrošināšanai. Tāpēc arī projekta vadītāja Dace Āriņa uzsver, ka būtiski, lai monitoros parādītos informācija par novada uzņēmējiem, viņu aktualitātēm, notikumiem, informācija, kas svarīga uzņēmējdarbības videi.

Monitoru darbība tiek ndorošināta projekta organizatoru un pašvaldības Uzņēmējdarbības un tūrisma attīstības nodaļas sadarbībā. Lai nodrošinātu saprotamu un pieejamu informācijas iesniegšanu novada uzņēmumiem, Uzņēmējdarbības un tūrisma attīstības nodaļa ir izstrādājusi nolikumu, kas nosaka kārtību un formātu, kādā jāiesniedz reklāma publicēšanai vides monitoros Saieta laukumā un Madonas pilsētas sporta centrā (pozitīva lēmuma saņemšanai jābūt noformulētai reklāmas idejai, kā arī izstrādātam maketam). Sīkāka informācija par noteikumiem skatāma nodaļas mājas lapā www.businessmadona.lv vai sazinoties ar nodaļas vadītāju Romānu Hačatrjanu elektroniski romans.hacatrjans@madona.lv.

Projekta kopējās izmaksas ir 70 586 eiro (monitoram Saieta laukumā - 52 091 eiro, sporta centrā - 18 495 eiro), no kuriem teju 90 procentus sedz EstLatRus programmas ietvaros, 5 procenti - valsts finansējums, atlikušie pieci procenti - pašvaldības līdzfinansējums.

“Igaunijas – Latvijas – Krievijas Pārrobežu sadarbības programma Eiropas kaimiņattiecību un partnerības instrumenta ietvaros 2007 – 2013” finansiāli atbalsta kopīgus pārrobežu attīstības pasākumus, lai uzlabotu reģiona konkurētspēju, izmantojot tā potenciālu un izdevīgo atrašanās vietu krustcelēs starp ES un Krievijas Federāciju. Programmas mājas lapa: www.estlatrus.eu

Attēlos - monitora atklāšana Saieta laukumā 26. aprīlī.

 
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums