.

LTRK sveiks uzņēmumiem draudzīgākās pašvaldības Latvijā

iesūtīts: 2023.06.13 14:56
Trešdien, 14. jūnijā, plkst. 11.00 Latvijas lielākā uzņēmēju organizācija – Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) – kopā ar sadarbības partneriem: biznesa augstskolu “Turība”, “Junior Achievement Latvia” un pētījumu centru “SKDS” sveiks uzņēmumiem draudzīgākās pašvaldības Latvijā.

Balvas tiks pasniegtas trīs augstāk novērtētajiem pretendentiem kategorijās “Uzņēmumiem draudzīgākā valstspilsēta 2023” un “Uzņēmumiem draudzīgākais novads 2023”. Pašvaldības tika vērtētas pēc vairākiem kritērijiem: pašvaldības atbildes uz uzņēmēja interesi attīstīt biznesu konkrētajā reģionā, pašvaldības atbalsta izglītības iestādēm uzņēmējdarbības programmu īstenošanā un skolēnu mācību uzņēmumu organizēšanā, pašvaldības pašvērtējuma, uzņēmēju vērtējuma un reģistrēto uzņēmumu daudzuma konkrētajā pašvaldībā.

Pasākumā klātesošie tiks iepazīstināti ar pašvaldību rezultātiem katrā no vērtējumu kategorijām, kā arī norisināsies pašvaldību pārstāvju un uzņēmēju diskusija “Reģionu konkurētspēja un investīciju piesaiste”, ko vadīs LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš. Diskusijā piedalīsies Madonas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Agris Lungevičs, Jelgavas valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētājs Andris Rāviņš, kā arī uzņēmēji: Jānis Kreicburgs (“Kurzemes atslēga”, Lāsma Bekina (SIA “Rītausma”), Uldis Misiņš (SIA “AVOTI POWER”).

Pasākums notiks uzņēmuma “TET” telpās (Rīgā, Dzirnavu ielā 105 1. stāvā), un tas pulcēs lielāko daļu Latvijas valstspilsētu un novadu pašvaldību domju priekšsēdētājus, izpilddirektorus, gan atbildīgos speciālistus, kā arī uzņēmējus no reģioniem, kas piedalīsies balvu pasniegšanā laureātpašvaldībām. Tiešraidē balvu pasniegšanai varēs sekot arī LTRK Facebook kontā.

Papildu informācija:

Inese Pabērza

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras

Sabiedrisko attiecību speciāliste Tel.: 2641 8755

E-pasts: inese.paberza@ltrk.lv

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums