Jaunais VTUA klientu apkalpošanas veids Vidzemē rāda pozitīvas tendences

iesūtīts: 2023.02.08 13:41
Strauji tuvojas aktīvākā pavasara sezona traktortehnikai, tāpēc Valsts tehniskās uzraudzības aģentūra (turpmāk – VTUA) atgādina par klientu apkalpošanas organizatorisko kārtību Vidzemes reģionā, kas uzsākta ar 2023. gada 2. janvāri.

Klientiem ir iespējas saņemt visus VTUA pakalpojumus divos lielākajos birojos:
  • Valmierā ("Agroserviss", Kauguru pagasts);
  • Gulbenē (Dzirnavu ielā 7B).

Līdzšinējie biroji - Valkā, Limbažos un Priekuļos organizatoriski ir pievienoti Valmierai, bet biroji Alūksnē, Balvos un Madonā pievienoti Gulbenei. Klientu apkalpošana klātienē, rindas kārtībā, notiek katru darba dienu (izņemot piektdienās) plkst. 08.30 – 12.00 un 12.30 – 17.00.

Savukārt novadu centros klientu apkalpošana klātienē tiek organizēta tikai otrdienās, pēc iepriekšēja pieraksta pa tālruni: 25594590, sadarbībā ar Vidzemes reģiona administratīvo teritoriju valsts un pašvaldību vienotajiem klientu apkalpošanas centriem (turpmāk - KAC):

  • Alūksnē - Dārza iela 11;
  • Balvos - Partizānu ielā 14;
  • Limbažos - Rīgas iela 16;
  • Priekuļos - Cēsu prospekts 5;
  • Madonā - Saieta laukums 1;
  • Valkā - Rīgas ielā 25.

Visos KAC tiek sniegti VTUA pakalpojumi, bet Madonā un Limbažos papildus arī teorētiskā eksaminācija, kur to varēs veikt individuāli.

Teorētisko eksamināciju mācību grupām un individuāli pieņems Valmierā un Gulbenē. Savukārt vadīšanas eksāmenu arī turpmāk pieņems visi VTUA biroji un klientu apkalpošanas vietas. Tāpat tiek saglabāta iespēja iedzīvotājiem, veikt vadīšanas eksāmenu savā saimniecībā, ar savu traktortehniku.

Pakalpojumu pieteikums ārpus biroja, tiek organizēts piesakot iepriekš - zvanot pa vienoto tālruni: 25594590 vai sazinoties elektroniski, rakstot uz e-pasta adresēm: valmiera@vtua.gov.lv vai gulbene@vtua.gov.lv.

Arī turpmāk valsts tehniskā apskate traktortehnikai un tās piekabēm tiks organizēta individuāli, par laiku un vietu vienojoties ar inspektoru (izsaukums) vai pēc iepriekš saplānota izbraukuma grafika (tiks publicēts martā), kurā var ierasties jebkura traktortehnikas vienība tehniskās apskates veikšanai. Līdz ar pavasara sezonas sākumu VTUA mājas lapā un citās komunikācijas vietnēs tiks aktualizēti izbraukuma grafiki.

VTUA pakalpojumus ārpus Vidzemes reģiona robežām var pieteikt un saņemt arī jebkurā citā Latvijas pilsētā vai novada centrā, kurās atrodas VTUA klientu apkalpošanas vieta.

VTUA aicina izmantot iespēju pakalpojumus pieteikt attālināti, vienotajā Zemkopības nozares e-pakalpojumu ekosistēmā - koplietošanas portālā, kurā tiek piedāvāti arī citi zemkopības nozares e-pakalpojumi.

Kā jau iepriekš tika informēts, ar gada sākumu līdzšinējā klientu apkalpošanas organizatoriskā kārtība Vidzemes novados tika mainīta (ieviesti “lielie biroji”, kuros pakalpojumus klātienē var saņemt katru darba dienu (izņemot piektdienās), bet KAC otrdienās, piesakot iepriekš pa tālruni: 25594590), lai iedzīvotājiem nodrošinātu pakalpojumu pieejamību un īstenotu individuālāku pieeju to sniegšanā, ar ērtību tos vairāk saņemt traktortehnikas atrašanās vietās.

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums