Aicina iedzīvotājus vērtēt Vidzemes plānošanas reģiona Ilgtspējīgas attīstības stratēģiju 2030!

iesūtīts: 2021.11.04 09:46
Turpinot strādāt pie Vidzemes attīstības plānošanas dokumentiem, kas tiks ņemti par pamatu turpmākajām rīcībām reģiona attīstības veicināšanai tuvākajos desmit gados, no 2021. gada 3. novembra līdz 2021. gada 3. decembrim Vidzemes plānošanas reģions (VPR) izsludina publisko apspriešanu Ilgtspējīgas attīstības stratēģijas 2030 aktualizētajai 1.0 versijai.

Ilgtspējīgas attīstības stratēģijas aktualizēšana tiek veikta pamatojoties uz administratīvi teritoriālās reformas rosinātajām pārmaiņām, kad Vidzemes plānošanas reģiona teritorija paplašinājās, pievienojoties arī Ogres, Limbažu un Saulkrastu novadu teritorijām.

VPR Attīstības padomes priekšsēdētājs Guntis Gladkins: “Nav noslēpums, ka Vidzemes plānošanas reģiona administrācija līdz šim jau aktīvi mudinājusi vietējās kopienas pārstāvjus iesaistīties plānošanas dokumentu izstrādes procesā, aicinot visiem kopā definēt mērķus un rīcības, kā iecerēto sasniegt. Varu paust atzinīgus vārdus par iedzīvotāju aktivitāti un motivāciju, ar kādu tie līdzdarbojas mūsu reģiona nākotnes veidošanā. Līdz šim, strādājot pie Attīstības programmas 2021.-2027. gadam izstrādes, iesaistījušies teju 500 cilvēki, iesniedzot pāris tūkstošus ideju un komentāru. Esmu drošs, ka ejam pareizo ceļu!”

VIDZEMES PLĀNOŠANAS REĢIONA ILGTSPĒJĪGAS ATTĪSTĪBAS STRATĒĢIJA 2030 / PROJEKTS (projekta versija aktualizēta uz 27.10.2021).

Interesenti savus komentārus un papildinājumus stratēģiskā plānošanas dokumenta versijai var iesniegt gan rakstveidā, gan arī, piedaloties tiešsaistes sanāksmē, kas tiks organizēta 2021. gada 25. novembrī plkst. 10.00 platformā ZOOM https://us06web.zoom.us/j/84317644098.

Materiāli pieejami gan VPR mājaslapā (sadaļas “Attīstības plānošana” apakšsadaļa “Sabiedrības līdzdalība”), gan arī portālā Ģeolatvija. Tāpat iespējams iepazīties ar drukātu projekta dokumentu – tas pieejams VPR birojā Cēsīs, Bērzaines ielā 5, taču interesentiem iepriekš jāsaskaņo tikšanās laiks, rakstot e-pastu VPR Teritorijas plānošanas nodaļas vadītajai Ievai Kalniņai ieva.kalnina@vidzeme.lv

Komentārus aicinām iesniegt, izmantojot veidlapu, kas pieejama ŠEIT. Pēc aizpildīšanas veidlapa jānosūta e-pastā uz ieva.kalnina@vidzeme.lv vai pa pastu (pasta zīmogs 2021. gada 3. decembris) uz adresi: Vidzemes plānošanas reģions,  Bērzaines iela 5, Cēsis, Cēsu novads, LV-4101.

Jautājumiem: Ieva Kalniņa, Vidzemes VRP Teritorijas plānošanas nodaļas vadītāja, ieva.kalnina@vidzeme.lv

Informāciju sagatavojusi: Anita Āboliņa

Sabiedrisko attiecību vadītāja

Vidzemes plānošanas reģions

anita.abolina@vidzeme.lv

+371 29454752

www.vidzeme.lv

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums