.

Siltumenerģijas atslēgšanas kārtība SIA “Madonas Siltums” klientiem Madonas novadā

iesūtīts: 2024.04.12 10:04
SIA "Madonas siltums" informē par kārtību, kādā klientiem pieteikt siltumenerģijas atslēgšanu Madonas novadā!

Madonas pilsētā

1. Tiem siltumenerģijas lietotājiem, kas ir noslēguši līgumu ar SIA “Madonas Siltums” par ēkas iekšējo siltumtīklu apkalpošanu:

  • daudzdzīvokļu ēkām mājas vecākais / pārvaldnieks vēršas ar iesniegumu SIA "Madonas Siltums" atslēgt siltumenerģijas piegādi, norādot atslēdzamo ēku. SIA "Madonas siltums" darbinieks veiks apkures atslēgšanu 3 dienu laikā, ienākošo iesniegumu izpildes secībā;
  • juridiskajiem personām tās pilnvarotais pārstāvis vēršas ar iesniegumu SIA "Madonas Siltums" atslēgt siltumenerģijas piegādi, norādot atslēdzamo ēku. SIA "Madonas Siltums" darbinieks veiks apkures atslēgšanu 3 dienu laikā, ienākošo iesniegumu izpildes secībā.
2. Tiem siltumenerģijas lietotājiem, kas nav noslēguši līgumu ar SIA “Madonas Siltums” par iekšējo siltumtīklu apkalpošanu:

  • lietotājs vēršas ar iesniegumu SIA "Madonas Siltums" par nodomu atslēgt siltumenerģijas saņemšanu, norādot plānoto atslēgšanas datumu. Šajā gadījumā apkures atslēgšanu veic pats lietotājs. Dienā, kad apkure tiek atslēgta, ir jānofiksē siltumenerģijas skaitītāja rādījums un jānosūta uz e – pastu: madonas.siltums@madona.lv.

Iesniegumu var iesniegt personīgi SIA “Madonas Siltums” klientu apkalpošanas centrā Madonā, Cesvaines ielā 24A vai nosūtot uz e – pastu: madonas.siltums@madona.lv.

  • Tiem siltumenerģijas lietotājiem, kas turpinās saņemt siltumenerģiju siltā ūdens uzsildīšanai, siltumenerģijas skaitītāja rādījumi ir jānodod ierastajā kārtībā.

Lubānas pilsētā un Madonas novada pagastos

  • ēkas vecākais / pārvaldnieks / pagasta pārvaldes vadītājs / juridiskajām personām pilnvarotais pārstāvis vēršas ar iesniegumu SIA "Madonas Siltums" atslēgt siltumenerģijas piegādi, norādot atslēdzamo ēku. Iesniegumu var iesniegt personīgi SIA “Madonas Siltums” klientu apkalpošanas centrā Madonā, Cesvaines ielā 24A vai nosūtot uz e – pastu: madonas.siltums@madona.lv.
  • Siltumenerģijas ražošana katlu mājā tiks pabeigta, ja būs saņemti iesniegumi no vismaz 51% attiecīgās katlu mājas siltumenerģijas lietotājiem. Katlu mājas atslēgšanas datums tiks saskaņots ar konkrēto pagasta pārvaldes vadītāju un paziņots SIA "Madonas Siltums" mājas lapā.
  • Lemjot par siltumenerģijas atslēgšanu uzmanīgi izvērtējiet laika prognozi. Pabeidzot siltumenerģijas ražošanu konkrētajā katlu mājā, tā netiks atjaunota līdz nākamajai apkures sezonai.
Iesūtīja: SIA "Madonas siltums"

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums