.

Madonā aizvadīts Vidzemes NVO tīklošanās pasākums “NVO tirgus”

iesūtīts: 2023.11.27 15:53
22. novembrī Madonas biznesa attīstības centrā noritēja pirmais Vidzemes nevalstisko organizāciju tīklošanās pasākums, kuru organizēja Valmieras novada fonds un Madonas novada pašvaldība. Pasākumā piedalījās 32 organizācijas no Ogres, Valmieras, Smiltenes, Alūksnes novadiem, bet visplašāk pārstāvētas bija Madonas novada nevalstiskās organizācijas, par ko īpašs gandarījums.

Aktīvajiem iedzīvotājiem un organizāciju pārstāvjiem bija iespēja dzirdēt pieredzes stāstus no Vidzemes darbīgākajām biedrībām un Madonas novada iniciatīvu projektu konkursā finansētajām biedrībām, kuras jau ir realizējušas, vai šobrīd realizē pašvaldības atbalstītos iniciatīvu projektus. Ar atraktīvu prezentāciju par digitālajiem rīkiem NVO darbā uzstājās Toms Bergs, bet pats svarīgākais – visas dienas garumā dalībnieki savā starpā iepazinās, apmainījās ar kontaktiem, pieredzēm un veidoja augsni jaunai sadarbībai un turpmākiem nākotnes plāniem, tādā veidā uzlādējot savu radošumu un iedvesmu turpmākai organizāciju darbībai.

Dalībnieki atzina, ka šādas tikšanās un kopā būšana ir ļoti svarīga, jo kopā darbojoties ir iespējams paveikt vairāk. Sakām paldies visiem pasākuma dalībniekiem un visiem, kas piedalījās pasākuma veidošanā.

NVO tirgus tika rīkots projekta “Par atsevišķu valsts pārvaldes uzdevumu veikšanu pilsoniskās sabiedrības un starpkultūru sadarbības attīstības un mazākumtautību nevalstisko organizāciju līdzdalības veicināšanas jomā Vidzemes reģionā” 2023. - 2024. gada ietvaros. Pasākuma rīkošanu atbalsta Madonas novada pašvaldība, Latvijas Republikas Kultūras ministrija, kā arī Norvēģija, Islande un Lihtenšteina.

Atskats uz "NVO tirgus" norisi FOTOGALERIJĀ

Informāciju sagatavoja: Aigars Noviks, Madonas novada pašvaldības vecākais speciālists sabiedrības integrācijas un līdzdalības jomā
 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums