.

Dodamies pieredzes apmaiņas braucienā "Viedas kopienas Kurzemē"

iesūtīts: 2023.11.08 16:05
Madonas novada fonds biedrību un aktīvo kopienu pārstāvjiem 23. un 24.novembrī rīko pieredzes apmaiņas braucienu "Viedas kopienas Kurzemē", lai iepazītu tās puses vietējo rīcības grupu teritorijā īstenotos LEADER projektus, dalītos pieredzē ar aktīviem darītājiem un savstarpējā sinerģijā gūtās atziņas, viedumu un pieredzi atvestu mājās un īstenotu savās kopienās.

Ziemeļkurzemē sadarbībā ar mūsu kolēģiem - biedrību "Ziemeļkurzemes biznesa asociācija" - viesosimies Tiņģeres muižā, Ances muižā un Dundagas pilī, klausīsimies Košraga māju stāstos un vērosim putnus Kolkasragā. Lībiešu saieta namā gūsim ieskatu lībiešu kultūrā, tradicionālajās nodarbēs, valodas skanējumā un piekrastes kultūrvēsturiskajā mantojumā. 

Otro dienu pavadīsim Tukuma novadā pie kolēģiem - biedrības "Partnerība laukiem un jūrai". Apmeklēsim viedo ciemu Engure, viedo apkaimi Lapmežciema pagastā "Jūrciemi" un aktīvo ciemu Smārde, lai uzklausītu pieredzes stāstus par kopienas aktivizēšanu, jauniešu iesaisti, diskutētu par iedzīvotāju padomēm un citiem kopienām aktuāliem jautājumiem. Iepazīsim 2022.gada LEADER Dižprojektu "Apgrieztā māja" Smārdē. 

Pieteikties var līdz 13.novembrim pulksten 10:00, rakstot uz e-pastu mnf@inbox.lv un norādot gan pārstāvēto biedrību (vai citu), gan tālruņa numuru saziņai. 

 Sīkāka informācija par pieteikšanos un darba kārtība MNF mājaslapā www.mnf.lv. 

Esi aktīvs un piesakies!

Informāciju sagatavoja: Ilze Bardziņa MNF SVVA stratēģijas koordinatore 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums