.

Diskusija “Vai Madona var kļūt par zaļāko pilsētu Vidzemē?” - Kafija ar politiķiem Madonā

iesūtīts: 2023.10.11 09:04
17. oktobrī, pulksten 14.00, Madonas biznesa attīstības centrā notiks diskusija “Kafija ar politiķiem”: “Vai Madona var kļūt par zaļāko pilsētu Vidzemē?”” Diskusiju organizē Latvijas Dabas fonds sadarbībā ar Madonas novada pašvaldību.

Aicinām pieteikties uz diskusiju interesentus, kas vēlas pārrunāt, kāpēc Madona šobrīd ir vai nav “zaļa” pilsēta un ko darīt, lai tā būtu vēl “zaļāka”? Kāpēc to būtu svarīgi attīstīt un kādi būtu Madonas ieguvumi no tā? Kopīgi spriedīsim, kādi uzlabojumi nepieciešami Madonā un ko var darīt iedzīvotāji un pašvaldība, lai tos sasniegtu. 

“Kafija ar politiķiem” ir līdzdalības metode, kuras mērķis ir dot iespēju satikties, iepazīties un veicināt savstarpēju diologu, pārrunājot aktuālus jautājumus no dažādiem skatpunktiem, apzināties problēmu un rast risinājumu. Diskusijas laikā tiek plānota darbošanās divās jauktās darba grupās.

Visiem interesentiem lūgums pieteikties šeit>>

Diskusijas norises laiks: 17. oktobris no plkst. 14.00

Vieta: Madonas biznesa attīstības centrs, Saieta laukums 2A

Moderatore: Baiba Vitajevska-Baltvilka, politikas koordinatore Latvijas Dabas fondā

Diskusijas programma pieejama šeit>>

"Kafija ar politiķiem" Cēsīs un Madonā notiek projektā "Dabas kapitāls mūsu ikdienā", kuru finansiāli atbalsta Latvijas Vides aizsardzības fonds, kā arī projektā "Klimata pārmaiņas – ieraugi, sajūti, maini”. Klimata muzejs ir daļa no Eiropas Klimata iniciatīvas (EUKI). EUKI finansē Vācijas Federatīvās Republikas Ekonomikas ministrija.


Papildu informācija:

Dainuvīte Roginska

komunikācijas speciāliste

Latvijas Dabas fonds

29191638

dainuvite.roginska@ldf.lv  

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums