.

Vidzemes nevalstisko organizāciju un aktīvo neformālo grupu tīklošanās pasākums “NVO TIRGUS” Madonā

iesūtīts: 2023.10.09 14:40
Trešdien, 22. novembrī, Valmieras novada fonds un Madonas novada pašvaldība organizēs Vidzemes nevalstisko organizāciju (NVO) un aktīvo neformālo grupu tīklošanās pasākumu “NVO TIRGUS”.

Pasākumā varēs satikt un iepazīt līdzīgi domājošās apvienības no visas Vidzemes. Šogad Vidzemes NVO pasākums notiek Madonā, tāpēc īpaši aicinām piedalīties Madonas NVO un apvienības. Organizācijas tiks aicinātas veidot savas vizītkartes veiksmīgākai savas organizācijas prezentēšanai, būs iespēja uzzināt par NVO tendencēm un iespējām valstī, apgūt jaunus digitālos rīkus NVO darbā, kā arī dzirdēt pieredzes stāstus no Madonas novada organizācijām un Aktīvo iedzīvotāju fonda. Taču - pats svarīgākais pasākuma iemesls – satikšanās, iepazīšanās, vajadzību apzināšana, viedokļu apmaiņa, sadarbības veidošana un veicināšana. Pasākuma programma tiks publicēta, tuvojoties pasākumam.

Aktivitāte tiek organizēta nodibinājuma "Valmieras novada fonds" projekta "Par atsevišķu valsts pārvaldes uzdevumu veikšanu pilsoniskās sabiedrības un starpkultūru sadarbības attīstības un mazākumtautību nevalstisko organizāciju līdzdalības veicināšanas jomā Vidzemes reģionā" 2023. - 2024. gada ietvaros. Pasākuma rīkošanu finansiāli atbalsta Latvijas Republikas Kultūras ministrija un Norvēģija, Islande un Lihtenšteina.

Lai reģistrētos pasākumam, jāaizpilda PIETEIKUMA ANKETA vai jānoskenē QR kodu pasākuma afišā.

 

Aigars Noviks

Madonas novada pašvaldības Centrālās administrācijas

Attīstības nodaļas vecākais speciālists sabiedrības integrācijas un līdzdalības jomā

E: aigars.noviks@madona.lv

T; +371 28378298

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums