Izvēlne

Noslēgušies būvdarbi Madonas biznesa attīstības centrā Saieta laukumā 2A

iesūtīts: 2022.12.06 10:54
Noslēgušies būvdarbi Madonas biznesa attīstības centrā, kas īstenoti Eiropas Reģionālā attīstības fonda darbības programmas “Izaugsme un nodarbinātība” prioritārā virziena “Vides aizsardzības un resursu izmantošanas efektivitāte” 5.6.2. specifiskā atbalsta mērķa “Teritoriju revitalizācija reģenerējot degradētās teritorijas atbilstoši pašvaldību integrētajām attīstības programmām” projekta Nr. 5.6.2.0/19/I/020 “Industriālas zonas, biznesa attīstības centra un uzņēmējdarbības infrastruktūras izveide Madonas novadā” ietvaros.

Būvdarbu ietvaros atjaunota bijusī tipogrāfijas ēka, kurā veikti telpu atjaunošanas darbi, izbūvēti divi lifti, pasažieru lifts un kravas lifts, izbūvēti  inženiertīkli - ūdensapgādes, kanalizācijas, siltumapgādes, ventilācijas, videonovērošanas, automātiskā ugunsgrēka atklāšanas un trauksmes signalizācijas sistēmas, elektronisko sakaru un tīklu sistēmas, veikti ārējo inženiertīklu – ūdens apgādes, kanalizācijas un ārējās elektroapgādes izbūves darbi, laukumu izbūve pie ēkas, veikta ēkas fasādes atjaunošana un labiekārtošanas darbi pie ēkas.

Pārbūvējot tipogrāfijas ēku par Madonas biznesa attīstības centru un to pielāgojot uzņēmējdarbības videi, ēkā paredzēts, ka pagrabstāvā būs noliktavu un tehniskās telpas, 1. stāvā ražošanas un tirdzniecības telpas, 2. un 3. stāvā biroju telpas un 4. stāvā tehniskās telpas. Lai nodrošinātu vides pieejamību ēkā personām ar kustību traucējumiem ēkā izbūvēts pasažieru lifts.

Madonas biznesa attīstības centra ēka ekspluatācijā nodota 2022. gada 24. novembrī.

Būvdarbus veica SIA “PK serviss” par kopējo summu EUR 2 142 741,08, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli.

Būvuzraudzību veica SIA “BŪVREM”  par kopējo summu EUR 1 613, 01, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli un SIA “VIRES” par kopējo summu EUR  19 965,00, ieskaitot pievienotās vērtības viedokli.

Projektēšanu un autoruzraudzību veica SIA “Lūsis V un MV būveksperti” par kopējo summu EUR 54 994,50, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli.



Informāciju sagatavoja: Indra Kārkliņa

Projektu ieviešanas nodaļas

projektu sagatavošanas un ieviešanas speciāliste

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums