Izvēlne

No 24.novembra Ērgļu pasta nodaļa sāk darbu jaunās telpās Ērgļu apvienības pārvaldes ēkā

iesūtīts: 2022.11.04 15:22
No 2022.gada 24.novembra Madonas novada Ērgļu pagasta Ērgļu pasta nodaļa sāk darbu jaunās telpās Ērgļu apvienības pārvaldes ēkā Rīgas ielā 10, kas ļaus ērti apvienot pašvaldības un pasta pakalpojumu saņemšanu vienuviet. Jaunajās telpās pasta nodaļa būs atvērta apmeklētājiem katru darbdienu, pirmdienās–piektdienās, no plkst.8.30 līdz 15. Sakarā ar pārcelšanos 23.novembrī Ērgļu pasta nodaļa līdzšinējā adresē Rīgas ielā 15 būs atvērta no plkst.8.30 līdz 12.

24.novembrī plkst.8.30 Ērgļu pasta nodaļa klientiem ver durvis jaunā adresē Ērgļu apvienības pārvaldes ēkā Rīgas ielā 10 – tikai 600 metru attālumā no esošajām nodaļas telpām Rīgas ielā 10. Jaunajās telpās pasta nodaļas apmeklējums būs ērti savienojams ar dažādu pašvaldības iestāžu pakalpojumu saņemšanu.

No 24.novembra Rīgas ielā 10 Ērgļu pasta nodaļa klientiem būs atvērta katru darbdienu, pirmdienās–piektdienās, no plkst.8.30 līdz 15. Savukārt 23.novembrī pārcelšanās darbu dēļ Ērgļu pasta nodaļa esošajā adresē Rīgas ielā 15 strādās no plkst.8.30 līdz 12.

Informācija par nodaļas telpu adreses maiņu no 24.novembra, sākot ar 10.novembri, tiks izvietota visās Ērgļu pagasta pastkastītēs, un šī informācija būs izvietota arī pasta nodaļas esošajās telpās.

Latvijas Pasts pēdējos gados aktīvi īsteno klientu ērtību un vides uzlabošanas projektus dažādās pasta nodaļās visā Latvijā.

Jautājumos par pasta pakalpojumu saņemšanas iespējām aicinām sazināties ar Latvijas Pasta Klientu centru, kura speciālisti palīdzēs operatīvi atrisināt  attiecīgo jautājumu: pa tālruni 27008001 vai 67008001, rakstot e-pastā info@pasts.lv vai Latvijas Pasta sociālo tīklu profilos.

                                 

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā ap 3000 darbinieku. Uzņēmuma iekšzemes sūtījumu piegādes kvalitātes mērījumus veic viena no Latvijas vadošajām tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūrām Kantar TNS, savukārt pārrobežu sūtījumu piegādes kvalitātes kontroles mērījumi tiek nodrošināti Starptautiskās pasta korporācijas (International Post Corporation) ietvaros ar izpētes kompāniju Kantar TNS, Ipsos un Quotas starpniecību.


Sīkākai informācijai: Gundega Vārpa 

Ārējo komunikāciju vadības daļas vadītāja

Mob.: +371 26628729

E-pasts: pr@pasts.lv; gundega.varpa@pasts.lv

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums