Izvēlne

Paziņojums par tarifu projektu

iesūtīts: 2022.09.15 15:00
SIA “Madonas ūdens”, vienotais reģistrācijas numurs 47103001173, juridiskā adrese- Raiņa ielā 54, Madonā, Madonas novads, 2022.gada 07.septembrī Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedza ūdensapgādes un kanalizācijas pakalpojumu tarifa projektu, kas ir aprēķināts saskaņā ar ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifu aprēķināšanas metodiku. Salīdzinoši ar spēkā esošā tarifu aprēķiniem, izmainīta viena pozīcija- izdevumi par elektroenerģiju.





Sabiedrisko pakalpojumu veids

Spēkā esošais tarifs (bez PVN)

Piedāvātais tarifs (bez PVN)

Tarifa palielinājums/ samazinājums  (%).

Teritorija: Madona, Lazdonas pagasts, Praulienas pagasts, Sarkaņu pagasts, Liezēres pagasts, Ošupes pagasts, Ļaudonas pagasts, Dzelzavas pagasts, Barkavas pagasts, Aronas pagasts, Mētrienas pagasts

Ūdensapgāde

1,25

1,50

+20,00%

Kanalizācija

1,62

2,19

+35,19%

Piedāvātais tarifs varētu stāties spēkā ar 2022.gada 01.novembri.

Tarifa izmaiņas ir saistītas ar elektroenerģijas izmaksu būtisku pieaugumu, tās veido nozīmīgu izmaksu daļu ūdenssaimniecības pakalpojumu nodrošināšanai.

Iepazīties ar tarifa projektā ietverto vispārpieejamo informāciju, kā arī sniegt savus priekšlikumus un ieteikumus par ūdensapgādes un kanalizācijas pakalpojumu tarifa projektu lietotājs var Raiņa ielā 54, Madonā, Madonas novadā, LV-4801, SIA “Madonas ūdens” darba laikā, iepriekš sazinoties ar valdes priekšsēdētāju, tālr.29455256, e-pasts: guntars.dambenieks@madonasudens.lv.

Priekšlikumus un ieteikumus par tarifa projektu rakstveidā vai elektroniski var iesniegt SIA “Madonas ūdens’’, Raiņa ielā 54, Madonā, Madonas novads, LV-4801, elektroniskā pasta adrese: info@madonasudens.lv, kā arī Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai Rīgā, Ūnijas ielā 45, elektroniskā pasta adrese: sprk@sprk.gov.lv  20 dienu laikā no šī paziņojuma publicēšanas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

SIA “Madonas ūdens” valdes priekšsēdētājs Guntars Dambenieks

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums