Izvēlne

Madonas novada pašvaldība izsludina bērnu un jauniešu nometņu projektu konkursu.

iesūtīts: 2022.04.01 14:17
Madonas novada pašvaldība arī šogad izsludina pieteikšanos uz bērnu un jauniešu nometņu projektu konkursu, kura mērķis ir:

  • veicināt un finansiāli atbalstīt bērnu un jauniešu saturīgu un lietderīgu brīvā laika pavadīšanu skolēnu brīvdienās;
  • veicināt jaunu zināšanu un prasmju apguvi, radošās un individuālās pašizpausmes, kā arī veselīgu dzīvesveidu;
  • atbalstīt Madonas novada izglītības iestāžu, nevalstisko organizāciju un fizisko personu iniciatīvu bērnu un jauniešu brīvā laika pavadīšanā, organizējot nometnes un sekmējot to darbības kvalitāti.

Projekta konkursa  mērķgrupa ir Madonas novada pašvaldības skolu skolēni un/ vai novadā deklarētie bērni un jaunieši vecumā no 7-18 gadiem, tai skaitā bērni un jaunieši no sociālā riska ģimenēm. Šogad pieteikumus var iesniegt nometnēm, kuru  norises laiks  ir  no 2022.gada 1.jūnija līdz 2022.gada 31.augustam. Maksimālais pašvaldības piešķirtais finansējums vienam projektam ir līdz  EUR 2000. Projekta pieteicējs garantē līdzfinansējumu ne mazāk kā 10 % no kopējā finansējuma programmas aktivitāšu īstenošanai un tehnisko nodrošinājumu.

Projekta pieteikumu iesniedz no 2022. gada 1.aprīļa līdz 2022.gada 30.aprīlim vienā eksemplārā elektroniski, aizpildot pieteikuma veidlapu, kas pieejama, nolasot QR kodu vai ŠEIT un pievienojot nepieciešamos pielikumus. 

KONKURSA NOLIKUMS

PIETEIKUMA VEIDLAPA

Lai iegūtu papildus informāciju un sniegtu atbildes uz interesējošiem jautājumiem, 2022.gada 11.aprīlī  plkst. 15:00  Madonas novada pašvaldības Attīstības nodaļa organizē informatīvu  zoom semināru " Par bērnu un jauniešu nometņu projektu konkursu 2022 gadā. ". Lai piedalītos sanāksmē, aizpildi veidlapu, noskenējot QR kodu vai atverot saiti ŠEIT .

Konsultācijas par projekta pieteikuma sagatavošanu sniedz Madonas novada Centrālās administrācija Attīstības nodaļas vecākā speciāliste jaunatnes un ģimenes politikas jomā Inga Strazdiņa, e-pasts: inga.strazdina@madona.lv, tālrunis 27862080.


Informāciju sagatavoja : Inga Strazdiņa

Madonas novada pašvaldības Centrālās administrācijas

Attīstības nodaļas vecākā speciāliste jaunatnes un ģimenes politikas jomā

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums