Izvēlne
.

“Latvijas lepnums 2021” - Māris Valainis! Lubānas patriots! Nominācija - "Novadnieks".

iesūtīts: 2021.11.22 10:34
Jau astoņpadsmito gadu pasniegtas “Latvijas Lepnuma” balvas, ko saņēma tie, kuri iedvesmo, nesavtīgi palīdz, skolo un glābj, darot vairāk, nekā kāds no viņiem to varētu prasīt vai sagaidīt. Dibinot jaunu tradīciju, ceremonija kanālā TV3 bija skatāma Latvijas Republikas proklamēšanas dienā 18. novembrī. Balvas laureāti, kā ierasts, tika apbalvoti ar “Latvijas Lepnuma” titulu un īpašu balvu – “Zelta ābeli”.

“Latvijas Lepnuma” nominācijā “Novadnieks” balvu ieguvis Lubānas pilsētas sporta dzīves galvenais uzturētājs Māris Valainis, kurš vairākus gadus rīkojis dažādas sporta aktivitātes Lubānā un tās tuvākajā apkārtnē, tagad īpaši pievērsies upju attīrīšanai no sagāztajiem kokiem un ik gadu uztur vairākas mazas atpūtas vietas. 
Aiviekstes krastos viņš katru gadu uztur vairākas mazas atpūtas vietas, to visu darot savā brīvajā laikā un par saviem privātajiem līdzekļiem, vien tikai atsevišķos gadījumos piesaistot projektu finansējumu. Ar savu piemēru iedvesmo rūpēties par apkārtējo vidi.

Sveicam Virsaiti Māri Valaini, iegūstot Latvijas lepnuma balvu nominācijā NOVADNIEKS! Lepojamies!

VIDEO no apbalvošanas ceremonijas un plašāks apraksts skatāms ŠEIT
Par projektu

”Latvijas Lepnums” ir 2004. gadā aizsākts kanāla ”TV3” (SIA All Media Latvia) sociālās atbildības projekts, kas jau vairāk nekā 16 gadu garumā ”Latvijas Lepnuma” godināšanas ceremonijā apbalvo līdzcilvēkus, kuri ar pašaizliedzīgu, nesavtīgu rīcību un iedvesmojošu darbu ir padarījuši Latviju labāku, veicinot pozitīvas pārmaiņas, vairojot iejūtību, iekļaušanu, uzlabojot cilvēku savstarpējās attiecības un sabiedrības domu.



Informāciju sagatavoja: Ilze Riekstiņa
Madonas novada pašvaldības 
‌Centrālās administrācijas Attīstības nodaļas
‌vecākā sabiedrisko attiecību speciāliste  
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums