Izvēlne

Madonas pilsētas vidusskolā turpinās rekonstrukcijas darbi

iesūtīts: 2021.06.21 16:07
Madonas novada pašvaldībā izglītības iestāžu infrastruktūras sakārtošanā un mācību vides uzlabošanā 2021. gadā turpinās vairāku apjomīgu aktivitāšu īstenošana.

Madonas pilsētas vidusskolas pārbūves 2. kārtas ietvaros pie esošā ēdamzāles korpusa paredzēta divstāvīga piebūve. Piebūves pirmajā stāvā plānots izbūvēt bibliotēku, lasītavu un metodisko kabinetu, otrajā stāvā - mūzikas kabinetu, vienlaicīgi izmantojamu kā koru telpu un konferenču zāli. Šomēnes jaunajai piebūvei tiek atzīmēti spāru svētki. Darbus veic SIA “Woltec” (kopējā līguma summa ar PVN – 1 676 877,01).

Lai pārbūvētā skolas virtuve varētu pildīt savu funkciju, paralēli būvdarbiem noslēgts arī līgums par virtuves iekārtu piegādi un uzstādīšanu Madonas vidusskolai Valdemāra bulvārī 6, Madonā, ko veiks SIA  “Grandus”.

Šā gada 18.jūnijā būvdarbi uzsākušies arī projekta 4. kārtā, kuras ietvaros tiek atjaunots skolas otrais korpuss. Paredzēts veikt telpu kosmētisko remontu, grīdu atjaunošanu, sanitāro mezglu atjaunošanu, ventilācijas kvalitātes uzlabošanu un izbūvēt LED apgaismojumu.  Būvdarbus veic SIA "P.M.G." (kopējā līguma summa  ar PVN  - 504 452,94 eiro).

Madonas pilsētas vidusskolā būvdarbi turpinās arī 3. kārtā  “Skolas I mācību korpusa un savienojošo gaiteņu atjaunošanas” un 6. kārtā “Stadiona pārbūve un teritorijas labiekārtošana. Tribīnes.”

PLAŠĀK PAR PROJEKTU


Informāciju sagatavoja: KLINTA GALEJA, Madonas novada pašvaldības Projektu sagatavošanas un ieviešanas speciāliste

   
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums