Izvēlne
.

Zīmols "Ražots Madonas novadā" atdzimst jaunā veidolā!

iesūtīts: 2021.06.01 16:00
Zīmols "Ražots Madonas novadā" izveidots 2012. gada nogalē apvienojoties Madonas novada pārtikas produktu ražotājiem un amatniekiem un vērsts uz vietējo ražotāju konkurētspējas palielināšanu un vietējā ražojuma produktu patēriņa veicināšanu. Šobrīd zīmols atdzimst jaunā veidolā.

Šobrīd zīmols atdzimis jaunā veidolā. Izveidota ne tikai jauna vizuālā identitāte, bet arī jauna mājas lapa www.razotsmadona.lv, kas ļauj iepazīt Madonas novada lieliskos mājražotājus, zemniekus, amatniekus, prasmju un tradīciju pārzinātājus, kas, izmantojot novada dabas bagātības un negurstošu vēlmi neapstāties savā attīstībā, piedāvā vien Madonas novadam piederīgus produktus un amatniecības izstrādājumus.

Projekts "Ražots Madonas novadā" aicina tevi ieraudzīt, sajust un saprast, cik bagātīgs, dažāds, gards un pārsteidzošs ir Madonas novada ražotāju un amatnieku piedāvājums, un iepazīt cilvēkus, kuru prasmīgās rokas un darbīgais prāts to radījis!

Tava vēlme ir ražot - ražo! 

Tavs aicinājums ir kļūt uzņēmējam – uzņemies un sasniedz tirgus tālu aiz mūsu valsts robežām! 

Tu sirdī un darbos esi amatnieks – izkop un pilnveido savas amata prasmes novadā, kur netrūkst avotu iedvesmai!

Sazinies ar mums un kļūsti par daļu no “Ražots Madonas novadā”! 

Te augšā var pacelties ikviens! 



Seko līdzi jaunumiem facebook kontā Ražots Madonas novadā, raksti uz e-pastu uznemejdarbiba@madona.lv un aplūko jauno mājas lapu www.razotsmadona.lv 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums