Izvēlne

Informējam, ka Mārcienas pansionātā, no 19.04.2021 tiek atcelta karantīna, saglabājot epidemioloģiskos ierobežojumus

iesūtīts: 2021.04.16 14:53
Viesošanās ir pieļaujama tikai gadījumos, kad iestādē nav COVID-19 pozitīvi klienti vai darbinieki.

  1. Klientu apmeklējumi tiek nodrošināti svaigā gaisā - Pansionāta  iekšpagalmā/lapenēs konkrēti norādītā un iekārtotā vietā. Labos laika apstākļos arī  pastaigas Pansionāta teritorijā.
  1. Apmeklējums tiek pieteikts, zvanot iestādes dežurantam vai aprūpētājām vismaz vienu dienu iepriekš - darba dienās no 8.00 līdz 16.30 pa tālruni  64827015 vai 25760142.
  2. Dežurants vai Aprūpētāja veic apmeklētāju reģistru, fiksējot apmeklētāja vārdu, uzvārdu, kā arī norādot no cikiem līdz cikiem ir paredzēta vizīte. Šos datus glabā 14 dienas, gadījumam, ja tas būs nepieciešams epidemioloģiskajai izmeklēšanai, norādot datu apstrādes.
  3. Viesošanās laiks nedrīkst pārsniegt 30 minūtes.

5.     Klientu apmeklējuma laiks noteikts darba dienās no 9.00 līdz 16.00, kad uz vietas ir Pansionāta speciālisti, lai varētu kontrolēt, kā tiek ievēroti drošības pasākumi - lietotas  sejas maskas (apmeklētājiem sejas maskas jānodrošina pašiem), ievērota 2 m distance, veikta roku dezinfekcija.

6.     Brīvdienās klientu apciemojums nenotiek.

7.    Apmeklējuma biežums nevar būt vairāk kā divas reizes mēnesī pie viena klienta.

8.     Viesošanās procesa kontrolei tiek izmantota arī videonovērošana.

9.     Apmeklēt klientu Pansionāta teritorijā vienlaicīgi atļauts ne vairāk kā 2 personām. Bērni (līdz 12 gadu vecumam) var apmeklēt klientu tikai tādā gadījumā, ja vecāki (pavadošā persona) spēj nodrošināt distancēšanās prasību ievērošanu.

  1. Pie gulošajiem klientiem, tiek ielaists 1 apmeklētājs, apmeklētāju ielaiž pilnā IAL  (individuālo aizsardzības līdzekļu ) ekipējumā un veicot  ķermeņa temperatūras mērīšanu.
  2. Viesošanās laikā nav pieļaujams ķermeņa kontakts  (roku spiešana, apķeršana utt.)
  3. Viesošanās laikā nav pieļaujama cienāšanās, ēšana, tējas / kafijas dzeršanas utt.
  4. Ja klientam ir atvests cienasts/pienesums ir jānodod dežurantam, kurš nodezinficē. Pēc tikšanās, klients cienastu/ pienesumu paņem uz istabiņu pats.
  5. Ja netiek ievēroti viesošanās noteikumi, apmeklētājs traucē vai jebkādā veidā (tieši vai netieši) kaitē klienta veselībai vai rada drošības riskus,  personālam ir tiesības pārtraukt apmeklējumu un lūgt atstāt viesošanās vietu. Konstatējot būtiskus pārkāpumus drošības noteikumu neievērošanā, turpmākās tikšanās būs liegtas.

 

Aicinām ikvienu apmeklētāju būt atbildīgam un ievērot valdības noteiktos epidemioloģiskos pasākumus, lai ierobežotu Covid-19 izplatību.  Lūdzam ar sapratni izturēties pret noteiktajiem ierobežojumiem! Atgādinām, ka, saistībā ar blīvu apdzīvotību, sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas institūcijās ir augsts infekcijas izplatīšanās risks. COVID-19 institūcijās var izraisīt grūti kontrolējamus infekcijas slimības uzliesmojumus ar lielu saslimušo skaitu un ievērojamu letālo gadījumu pieaugumu.

 

Mārcienas pansionāta administrācija

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums