Izvēlne

Madonas novada pašvaldība nodrošina iespēju pašizolēties

iesūtīts: 2020.11.09 09:57
Lai sniegtu atbalstu Madonas novada iedzīvotājiem COVID-19 izplatības laikā, Madonas novada pašvaldības domes ārkārtas sēdē pieņemts lēmums par pašvaldības nodrošināta pašizolācijas pakalpojuma iedzīvotājiem, kam pašizolācija noteikta, kā obligāts pasākums, organizēšanu. Iespēja pašizolēties, sākot ar šo nedēļu, tiek nodrošināta ‘’Ošupes pamatskolā’’ (Rupsala), Ošupes pagastā, Madonas novadā, pakalpojuma administrēšanu uzdodot pašvaldības Sociālajam dienestam, bet praktisko darbu Ošupes pagasta pārvaldei.

Pašizolācijas pakalpojuma ietvaros tiek piedāvāta mēbelēta individuāla istabiņa, koplietošanas sanitārie mezgli, teritorija pastaigām, iespēja atstāt personīgo transportlīdzekli, iespēja saņemt ēdināšanas pakalpojumu no pašvaldības.

Pakalpojumu pašvaldība nodrošina bez maksas!


Informācija par pakalpojumu un pieteikšanās kārtība :  

 1.       Madonas novada pašvaldība piedāvā pašizolācijas pakalpojumu novadā deklarētajām personām, kas ir atgriezušās ārzemēm no un tām ir obligāti jāievēro pašizolācija, un novadā deklarētajām personām, kas ir klasificētas kā saslimušā kontaktpersonas un SPKC tām ir noteicis pašizolāciju. Pakalpojumu var saņemt arī Madonas novadā deklarētās personas, kas atbilst gadījumiem, kad jāīsteno īslaicīgā bērna aprūpe kopā ar aprūpes personu.

2.       Personu pieteikšanos uz pašvaldības nodrošinātu pašizolācijas pasākumu administrē pašvaldības sociālais dienests.  Tālrunis: 64807291(saziņa iespējama arī caur WhatsApp), e-pasts: socialais.dienests@madona.lv

3.       Pašizolācijas pasākumus organizē Ošupes pagasta pārvalde adresē: ‘’Ošupes pamatskola’’, Ošupes pagasts, Madonas novads, LV-4833

4.       Pašvaldības piedāvātais pašizolācijas pakalpojums ietver: atsevišķu istabu vienai personai ar gultu, gultas veļu, nakts skapīti, krēslu, skapis, roku dezinfekcijas līdzekli.

5.       Sanitārie mezgli, tualete un duša, koplietošanas.

6.       Ēkā pieejams bezmaksas WI-FI.

7.       Ierobežota teritorija, iežogota. Personai iespēja ierasties ar  personīgo transportu un atstāt to uz pašizolācijas laiku, norādītajā vietā.

8.       Pašizolācijas laikā iespējams saņemt no pašvaldības ēdināšanas pakalpojumu saskaņā ar noteikto izcenojumu.


Informāciju sagatavoja: Egils Kazakevičs, Madonas novada pašvaldības Attīstības nodaļas sabiedrisko attiecību speciālists 

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums