2020.gada pašvaldību sporta spēļu uzvarētāji – Vestienas pagasta pārvaldes komanda

iesūtīts: 2020.08.25 10:21
22.augustā Praulienā norisinājās Madonas novada pašvaldību darbinieku un viņu ģimenes locekļu sporta spēles. Šogad piedalījās visas 13 pagastu pārvalžu un novada domes administrācijas komandas kopā 312.dalībnieki, kuras savas prasmes izmēģināja 10 komandu un 6 individuālajos sporta veidos.

Jautrības stfetē visveiksmīgāk startēja Ošupes komanda, makšķerēšanā – meistarīgākā Liezēres komanda, zolītē – Vestienas komanda, riteņbraukšanā – Sarkaņu  komanda, pludmales volejbolā – Ļaudonas komanda, ziloņa pastaigā – www.madona.lv komanda, mini orientēšanās – Ošupes komanda, šautriņu mešanā – www.madona.lv komanda, snaiperu cīņā – Sarkaņu komanda, virves pīšanā – www.madona.lv komanda,  sporta organizatoru cīņās – Lauma Freija/Mētriena/ un pagastu pārvalžu vadītāju cīņās labākais Reinis Silups (Arona, Lazdona). Individuālajos veidos labākie, basketbola soda metieni – Kristīne Beļava un Ričards Plāte, riepas mešanā –  Līna Gailuma un Daniels Šulcs, netradicionālā makšķerēšana – Benita Romule un Artūrs Prikulis, snaiperu cīņās – Lana Stradiņa un Artūrs Leimanis, šautriņu mešanā – Aleksandrs Šrubs un Spodra Švarca, pēda-plauksta, plauksta-pēda – Vita Šeļma un Artis Braueris.

Kopvērtējumā saskaitot punktus labākajos 9 komandu sporta veidos par 2020.gada Madonas novada pašvaldību sporta spēļu uzvarētājiem ar 41 punktu kļuva Vestiena pagasta pārvaldes komanda, 2.vietā ar 43,5 punktiem – Mētrienas pagasta komanda, bet trešajā vietā  ar 45 punktiem www.madona.lv komanda, ceturtajā vietā arī ar 46,5 punktiem Ošupes pagasta komanda, piektajā vietā ar 52,5 punktiem Liezēres pagasta komanda un sestajā vietā ar izcīnītajiem 54 punktiem Sarkaņu  pagasta komanda.

Kopvērtējuma 1.-6. vietu ieguvējas komandas, komandu sporta veidos 1.-3. vietu ieguvējas un individuālajos sporta veidos 1.-3. vietu ieguvēji, saņēma Madonas novada pašvaldības sarūpētos kausus un medaļas.

Paldies visiem pagastiem par piedalīšanos sporta spēlēs.

Paldies sacensību galvenajai tiesnesei un sporta spēļu organizatorei Sarmītei Lazdiņai un viņas tiesnešu komandai, Praulienas pagasta pārvaldei, Praulienas pamatskolai un Praulienas bērnudārzam “Pasaciņa” par sadarbību.

Uz tikšanos 2021.gada pašvaldību sporta spēlēs Dzelzavā .

Foto no sporta spēlēm:

www.madona.lv/pašvaldība/galerijas : foto  Agris Veckalniņš

Sadaļā  sports/ aktualitātes: foto Imants Pulkstenis

Madonas novada pašvaldības

Attīstības nodaļas

vecākais speciālists sporta jomā:

 Māris Gailums

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums