.

BK Madona/BJSS izcīna uzvaru Aizdevums.lv Reģionālajā basketbola līgā

iesūtīts: 2024.04.15 11:26
12. aprīļa vakarā pārpildītā Madonas Sporta centra zālē trešajā spēlē BK Madona/BJSS pārspēja BK ROJA komandu un ar 3:0 uzvarēja finālsērijā.

Pulcējoties ap 1000 līdzjutējiem, fantastiskā atmosfērā mājinieku komanda aizvadīja pārliecinošu spēli (86:55) un guva pelnītu uzvaru - šajā sezonā 25. nepārtraukto uzvaru pēc kārtas!
Fināla spēles sastāvs: Mikus Sokolovs (Turnīra vērtīgākais spēlētājs), Edijs Skuja, Egons Baumanis, Miks Kalniņš, Jānis Mednis, Artūrs Škute, Ernests Lazdups, Linards Lazdiņš, Normunds Skripka, Kristaps Bitels, Rūdolfs Zemītis, Māris Cīrulis, Ojārs Krūmiņš.

Komanda pateicas līdzjutējiem par neatkārtojamo atbalstu no tribīnēm; pašu spēlētāju, treneru un ģimeņu - par atbalstu ikdienā! BK Madona/BJSS pateicas BK Roja komandai un spēlētājiem par finālspēli, kā arī Rojas līdzjutējiem, kas bija ieradušies kuplā skaitā, - par enerģisko atmosfēru! 
‌Paldies arī komanda teic atbalstītājiem: Madonas novads, Madonas Bērnu un jaunatnes sporta skola, ProBasketball basketball store, Melnais Bullis, Krodziņš Šlāgeris, OJC Mēbeles, Radīt, SolArt Būve.

‌GALERIJA

‌Informāciju sagatavoja: Laura Kovtuna, Madonas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums