.

Biedrība “OK Arona” atklājusi orientēšanās sezonu

iesūtīts: 2024.04.10 16:22
9. aprīlī Cesvainē sākās ikgadējais orientēšanās seriāls - Madonas kausi. Kā katru gadu, no aprīļa līdz oktobrim, 22 otrdienas, dažādās Madonas novada vietās biedrība "OK Arona" aicina doties meža trasēs. Katrs dalībnieks var ierasties sev vēlamā laikā, sākot no pulksten 16:00 -19:00, un izvēlēties sev atbilstošu distanci.

Orientēšanās ir patiesi demokrātisks sporta veids, kas neprasa lielus ieguldījumus, turklāt ir pieejams visiem sabiedrības locekļiem - sev piemērotu distanci var atrast gan pieredzējuši sportisti, gan ģimenes ar maziem bērniem. 

Tā ir iespēja doties piedzīvojumā dabā, atpūsties no ikdienas steigas, uzkrāt pozitīvas emocijas, uzlabot veselību. Orientēšanās galvenie plusi veselībai- kardiotreniņš svaigā gaisā, trenē veiklību un izturību, uzlabo domāšanu, vērīgumu un atmiņu, nomierina nervus. 

Gaidīsim jaunus dalībniekus - pasākuma vietā varēs saņemt treneru  konsultāciju par kartes lasīšanu, distances izvēli, kompasa lietošanu!

Aprīļa kārtas norisināsies 16. aprīlī Smeceres sila sporta bāzē, 23. aprīlī pie Vadzola ezera, marķējums no ceļa Madona- Pļaviņas 2.km, 30. aprīlī Ļaudonā. Informācija par katras kārtas norises vietu tiks publicēta  biedrības mājaslapā www.okarona.lv



GALERIJA no sezonas atklāšanas 9. aprīlī 

‌Iesūtīja: OK Arona
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums