Teicama sezona motošosejas sportistam Normundam Kazušam

iesūtīts: 2022.10.27 09:55
Šī sezona izdevās vairāk kā cerēts, vienā vārdā sakot, izcila. Visi posmi nobraukti līdz finišam bez liekiem un nevajadzīgiem piedzīvojumiem. Sezonas sākumā cerēju tikt vismaz piektajā vietā, bet rezultāts sanāca daudz labāks 2.vieta. Vislabāk atmiņā palika otrais un trešais posms, kuros bija lieliska cīņa ar Ģirtu Feldbergu par otro vietu.

Uz nākamo sezonu domāju, ka mērķi paliks tādi paši kā uz aizvadīto sezonu, bet tad jau manīs kā būs un kā sanāks. Protams nedrīkst atslābināties un jāturpina uzturēt sevi fiziskajā formā, jo pēc šīs sezonas sapratu, ka no tā ir daudz atkarīgs tavs rezultāts trasē.
Atceros, kad pirmo reizi iebraucu trasē sajūtas bija ļoti dīvainas, tuvojoties pagriezienam galvā skrēja domas'' ko darīt, kā darīt un cik ātri'', bet jau tad es sajutu, ka tas ir priekš manis. Un nu jau pēc aizvadītām divām sezonām, uzklausot pamācības un ieklausoties ieteikumos no draugu puses esmu ļoti labi attīstījis savas iemaņas un strauji progresējis.
Jaunajiem motošosejas braucējiem mans ieteikums būtu, ja sajūti, ka tas ir priekš tevis un tev tas patīk, tad neskatoties uz neveiksmēm, kuras gadās nekad nepadodies un rezultāts tevi pārsteigs.
Savā ģimenē esmu pirmais, kurš ir uzsācis braukšanu ar moto. Ikdienā cenšos ar moto nebraukāt, jo ir ļoti daudz auto vadītāji  kuri neskatās kas notiek uz ceļa un brauc tā kā būtu vienīgais ceļu satiksmes dalībnieks.
Brīžos, kad nebraucu motošosejā, cenšos pavadīt laiku kopā ar ģimeni, nedaudz atpūsties pie dabas spiningojot un ja sanāk ziemas periodā iesaistīties kādā autosporta pasākumā.

Gaidot nakoso sezonu neliels ieskats teicami aizvaditaja sezona, kura tika aizvaditi 4 cempionati C600 klase, kuros netikai veiksmīgi visi posmi nobraukti līdz finisam, bet ari sanāca ieverojami uzlabot savus personīgos apļa laikus.
Baltijas čempionātā 2.vieta;
Latvijas čempionātā 2.vieta;
Igaunijas čempionātā 1.vieta;
BMA čempionātā 1.vieta.

Protams vēlos arī teikt lielu paldies visiem, kuri sniedza atbalstu un palīdzēja sezonas laikā:
Madonas novada pašvaldībai, Timber ART SIA, Busu serviss, Šrots Madona,
Studija Grafs SIA, Aivim Fiņķim 
par fizisko sagatavotību, Jurim Zippedam, Jurim Apinim, Gintam Apinim un Ģirtam Auziņam par vērtīgajiem padomiem unpalīdzību sezonas laikā.
Paldies arī ģimenei kura vienmēr bija līdzās un atbalstīja.
PALDIES! 

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums