Šonedēļ norisinās PK un junioru PČ rollerslēpošanā – uz starta plāno iziet 92 sportisti no 13 valstīm

iesūtīts: 2022.08.23 14:22
Jau šo ceturtdien klasika ar individuālo startu atklās FIS Pasaules kausa posmu un Pasaules junioru čempionātu rollersēpošanā. Dalību apstiprinājušas 13 valstu delegācijas, kopā uz starta līnijas plāno iziet 92 sportisti. Ar vislielāko sportistu skaitu no ārvalstu delegācijām – Itālija, Zviedrija, Kazahstāna, Lietuva, bet no sportistu skaits no Latvijas – 24 sportisti.

Lielākā daļa no sportistiem Madonā ieradušies jau tagad, bet sacensības tiks atklātas ceturtdien, 25. augustā Sporta un atpūtas bāzē “Smeceres sils”, kur no plkst. 9.00 norisinās sacensības klasikā ar individuālo startu. Plkst. 19.00 Saieta laukumā norisināsies Atklāšanas ceremonija, uzstāsies arī grupa “Oranžās brīvdienas”.

Piektdien sacensības turpināsies “Smeceres sils”, kur no plkst. 9.00 tiks aizvadīts komandu sprints. Sestdien sacensības pārceļas uz pilsētas centru, kur pēcpusdienā no plkst. 16.00 uz Raiņa ielas norisināsies 200 metru sprinta kvalifikācija, bet ātrākie sprinteri no plkst. 17.30 tiks noskaidroti sprinta finālos. Plkst. 19.00 apbalvošanas ceremonija, pēc kuras arī kultūras baudījums – grupu “Keksi”, “QueentEssence” un Riharda Saules uzstāšanās.

Savukārt, svētdien, sacensību noslēdzošajā dienā, no plkst. 10.00 masu starts Madonas pilsētas ielās. Elites grupas vīru un sievietes aizvadīts 20 kilometru distanci, bet junioru grupa – 15 kilometrus.

PK posmam Latvijā dalību apstiprinājušas 13 sekojošo valstu komandas: Čīles, Kazahstānas, Ķīnas Taipejas, Igaunijas, Vācijas, Itālijas, Norvēģijas, Latvijas, Lietuvas, Zviedrijas, Polijas, Slovākijas un Ukrainas.


Satiksmes ierobežojumi sacensību laikā:
Rollerslēpošanas sacensību shēma.
Ielu slēgšana sacensību laikā.

Papildu informācija: Gita Sauka

Sabiedrisko attiecību konsultante

Mob. +371 28326828

e-pasts: gitasauka@gmail.com 

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums