Mārcienas kauss BMX

iesūtīts: 2022.08.15 11:53
6. augustā Mārcienas BMX trasē notika Mārcienas kauss BMX. Šogad sacensības bija īpaši gaidītas, jo divu gadu pauzes laikā trase piedzīvoja ievērojamas pārvērtības – tā tika pagarināta ar trešo taisni, kas ietver sevī daudz tehnisku elementu, kuri ļoti palīdz braucēju izaugsmei, un sacensību pilnveidošanai.

Sacensību ievadā 38 dalībnieki tika sadalīti dažādās vecuma grupās no 5 līdz 12 gadiem, krūzeri, meitenes, un tautas grupa, kurā tika ļauts startēt jebkuram interesentam ar neprofesionālo riteni. Pēc kvalifikācijas braucieniem, sekoja četri ieskaites braucieni pēc kuriem arī tika noskaidroti uzvarētāji katrā klasē. Ar kausiem un piemiņas balvām tika apbalvoti pirmo trīs vietu ieguvēji visās grupās un ar medaļām un piemiņas balvām apbalvoti 4.- 8. vietu ieguvēji visās grupās.

Šīs sacensības notika ar Eiropas veselības veicināšanas projekta atbalstu, kas ļāva dalībniekiem un visiem klātesošajiem piedalīties dažādās veselību veicinošās un izzinošās aktivitātēs no 4. līdz 6. augustam.

Paldies viesiem par piedalīšanos, liels paldies BMX klubam Madona un biedrībai ‘’Sportiskais gars’’ par atbalstu sacensību rīkošanā, uz tikšanos Mārcienas BMX sacensībās!


Mārcienas pagasta pārvaldes sporta darba organizators Jevgenijs Tarasovs.

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums