.

Jaunie Olimpieši atgriežas no Eiropas Jaunatnes ziemas Olimpiskā festivāla!

iesūtīts: 2022.03.29 14:42
Somijas pilsētā Vuokatti no 20.-25.martam norisinājās Eiropas Jaunatnes ziemas Olimpiskais festivāls. Latvijas valsti šajā pasākumā pārstāvēja arī Madonas novada jaunie sportisti, Lauris Kaparkelējs un Katrīna Bērziņa – distanču slēpošanā, Līva Šahno – biatlons un distanču slēpošana. Komandai līdzi devās arī treneris Dainis Vuškāns un tehniskais pārstāvis Arvis Liepiņš.

Izcils sasniegums Laurim Kaparkalējam, kurš izdarīja jaunu ierakstu Latvijas slēpošanas vēsturē izcīnot zelta medaļu sprinta distancē. Paldies arī Katrīnai un Līvai par sasniegtajiem rezultātiem.

Paldies Madonas Bērnu un jaunatnes sporta skolai, visiem treneriem un tehniskajiem speciālistiem par ieguldīto darbu visu sportistu startiem Olimpiskajā festivālā Somijā.

Šis Olimpiskais gads ir parādījis to, ka arī Latvijas slēpotāji ir spējīgi cīnīties par augstām vietām ar vadošo slēpošanas valstu sportistiem. Paldies visiem, kas sagādāja mums neaizmirstamus mirkļus gan Olimpiskajās spēlēs – Pekinā, gan Pasaules pieaugušo, junioru čempionātā distanču slēpošanā, Pasaules junioru čempionātā biatlonā un arī Eiropas Jaunatnes ziemas Olimpiskajā festivālā.


Mēs ar Jums lepojamies!

Foto: LOK/Edijs Pālens/LETA                                                                      


Vecākais speciālists sporta jomā: M.Gailums

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums