Madonas novada sporta veterāni - seniori startē Valmierā

iesūtīts: 2022.03.15 14:14
Šā gada 12. martā Jāņa Daliņa stadiona vieglatlētikas manēžā Valmierā notika Latvijas Sporta veterānu-senioru savienības pašvaldību 59. sporta spēļu finālsacensības vieglatlētikā telpās.

Sporta veterāniem pirmo reizi tika dota iespēja sacensties jaunajā vieglatlētikas manēžā. Tā tika novērtēta kā labākā un ērtākā Latvijā.

Vieglatlētikas sacensībās telpās piedalījās 326 sportisti no 30 novadiem un valsts pilsētām. Par tradīciju kļuvusi arī Lietuvas un Igaunijas sportistu dalība LSVS organizētajās sacensībās.

Sacensību programmā ietilpa 18 disciplīnas (9 dāmām un 9 kungiem). Dāmas piedalījās sacensībās 13 vecuma grupās, bet kungi - 12 vecuma grupās. Sportisti cīnījās par 225 medaļu komplektiem.

Komandu vērtējumā 1. vietu izcīnīja Valmieras novada komanda, 2. vietu ieguva Rīgas valsts pilsētas komanda, bet 3. vietu ar vienādu iegūto punktu skaitu dalīja divas komandas - Daugavpils valsts pilsētas komanda un Ventspils valsts pilsētas komanda.

LSVS pauž cerību, ka sporta veterāniem tiks dota iespēja sarīkot jubilejas LSVS pašvaldību 60. sporta spēļu finālsacensības Jāņa Daliņa stadionā 2023. gada jūnijā.

Madonas novada komandas sastāvā 13 vieglatlēti – seniori. Medaļu guvums atzīstams: piecas zelta, septiņas sudraba un septiņas bronzas medaļas. Nepieciešamās ieskaites komandu vērtējuma izpildītas ar nelielu uzviju, kā rezultātā 10 vieta kopvērtējumā un sestā - novadu vērtējumā.

Ar rezultātiem iespēja iepazīties interneta mājaslapā: www.lvva.lv.

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums