Madonas novada florbolā aizvadīta piesātināta nedēļas nogale

iesūtīts: 2021.10.13 10:09
Spraigiem notikumiem pārbagāto nedēļas nogali Madonas sporta dzīvē, papildināja arī trīs florbola spēles.

Piektdien, 8. oktobrī pirmo jaunās sezonas mājas spēli Latvijas florbola čempionāta 1. līgā aizvadīja FK Madona, kas tikās ar FK Metēji/Ogre. Kaut arī spēles gaitā tika iekrāts pamatīgs vārtu pārsvars – 5:2, mača galotnē uzvaru noturēt neizdevās un tika piedzīvots sāpīgs zaudējums ar rezultātu 7:8. Kaut arī mājinieki piekāpās viesiem, individuāli lielisku sniegumu spēlē demonstrēja Rūdolfs Briedis, kura kontā pirmie pieci mājinieku vārti.   

Spēles video ieraksts pieejams: https://fb.watch/8B0a8tk0EC/

Jau pēc pēris dienām – 10. oktobrī FK Madona devās izbraukumā uz Kocēniem, kur bija jātiekas ar vietējo florbola komandu “Rubene-1”. Spēles pirmā puse ar gados jaunajiem, taču tehniskajiem rubeniešiem noritēja vienlīdzīgi. Nelielu pārsvaru rezultātā izdevās iekrāt 2. trešdaļas beigās, kuru noturot, madoniešiem izdevās svinēt uzvaru arī visā mačā – 5:7. Ar rezultatīvu spēli atzīmējās Jānis Plāte (1+3), taču labākā spēlētāja tituls tika vārtuvīram Kristapam Novikovam, kurš tika galā ar 30 no 35 pretinieku metieniem.

Arī nākamo spēle FK Madona aizvadīs izbraukumā. Komandai 23. oktobrī ceļš būs jāmēro uz Valmieru, kur Vidzemes Olimpiskajā centrā mūsu komandu uzņems vietējā FGB Valmiera/BSS

Plašāk par LČ 1. līgu -  https://www.floorball.lv/lv/2021/chempionats/v1/jaunumi

1. līgas spēles sestdien “pašķaidīja” Latvijas čempionāta spēles Veterānu (+35) līgā, kurā šosezon spēlē Madonas novada veterānu komanda. Čempionāts tiek izspēlēts rīkojot komandu sabraukumus. Pirmais sabraukums 9. oktobrī notika Cēsīs, kur Madonas florbolisti aizvadīja divus mačus. Par pārsteigumu daudziem, abos no tiem izdevās izcīnīt uzvaras un paņemt maksimālo punktu skaitu.  Ar 6:4 tika pārspēta spēcīgā Rīgas Lauvas/Lielvārdes komanda, bet dienas turpinājumā krita arī Rubenes veterāni. Šajā spēlē rezultāts vēl pārliecinošāks - 9:4.

Pēc pirmā sabraukuma un divām aizvadītām spēlēm, rezultatīvākais Madonas veterānu komandā ir Guntis Jansons (3+3). Nākamais veterānu komandu sabraukums plānots 20. novembrī  - Madonas sporta centrā.

Plašāk par Veterānu līgu - https://www.floorball.lv/lv/2021/chempionats/vet35/jaunumi

Arī šī nedēļas nogale neizpaliks bez florbola notikumiem. 15. oktobrī LČ 2. līgas spēli Kalsnavas pamatskolas sporta zālē aizvadīs FK Kalsnava, kas tiksies ar Rēzeknes BJSS.

Plašāk par LČ 2. līgu - https://www.floorball.lv/lv/2021/chempionats/v2/jaunumi

Sekojam līdzi!

Agra Veckalniņa fotogrāfijās atskats uz FK Madona un FK Metēji/Ogre 8. oktobra spēli Madonā. 

Informāciju sagatavoja: EGILS KAZAKEVIČS, Madonas novada pašvaldības Centrālās administrācijas Attīstības nodaļas sabiedrisko attiecību speciālists

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums