1. augustā Madonā norisināsies LVM MTB maratona 2. posms

iesūtīts: 2021.07.22 23:08
1. augustā Madonā esošajā sporta un atpūtas bāzē “Smeceres sils” norisināsies Latvijas valsts mežu kalnu divriteņu maratona sezonas otrais posms. Dalībnieku pieteikšanās tiek organizēta mājaslapā velo.lv. Tur atrodama arī plašāka informācija par gaidāmo posmu.

Madonā Latvijas valsts mežu MTB maratons atgriežas pēc vairāku gadu pārtraukuma. Iepriekš Madonas posms bijis viens no interesantākajiem un azartiskākajiem seriāla ietvaros. Dalībnieki allaž novērtējuši Vidzemes augstuma kāpumus, nobraucienus, kā arī šaurākas un platākas meža takas.

Turpinot tradīcijas, arī šogad sacensību centrs atradīsies sporta un atpūtas bāzē “Smeceres sils”. Šeit būs gan starta un finiša vietas, gan arī reģistrācijas centrs. Sacensību trases vīsies gan pa slēpošanas trasi, gan citiem apkārtējiem mežiem un ceļiem. Sacensību rīkotāji ir parūpējušies par dinamiskām trasēm, kas solās būt lielisks piedzīvojums kā iesācējiem, tā rūdītākiem pedāļu minējiem. Notiks arī “Maxima” bērnu braucieni, kuros piedalīties varēs ikviens mazais velo mīlis.

Pieteikšanās ikvienam pieejama mājaslapā velo.lv. Tur atradīsi arī nolikumu un citu svarīgo informāciju. Dalībnieki var izvēlēties starp “Toyota”, “Lielbāta” Tautas, “Mammadaba” Veselības, vai “Maxima” bērnu brauciena distancēm. 



Informāciju sagatavoja: Ginta Dāldere

Latvijas Kalnu Divriteņu federācija

www.velo.lv

T. +37129513344

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums