.

Augusta sākumā Madonā norisināsies Eiropas meža darbinieku orientēšanās sacensībās!

iesūtīts: 2021.07.06 18:56
Augusta sākumā, no 1. līdz 6. augustam, meža darbinieki no visas Eiropas pulcēsies Madonā uz 27. Eiropas meža darbinieku orientēšanās sacensībām (European Foresters Orienteering Championship - EFOL).

2020. gadā sacensības epidemioloģisko apstākļu dēļ diemžēl nevarēja notikt, taču šogad saprotamu iemeslu dēļ to plānotā norise Grodņā, Baltkrievijā, kļuva neiespējama. Nu orientēšanās sacensības ir glābtas un mēs esam lepni, pagodināti un ārkārtīgi priecīgi, ka meža darbinieki atkal pulcēsies Madonā.

Šodien, 6. jūlijā, EFOL prezidents Mārtiņš Gaigals sacensību organizatoriem, biedrības “Meža sports” pārstāvim, kā arī Latvijas Orientēšanās federācijas prezidentam Dagnim Dubrovskim un Madonas novada pašvaldībai nodeva EFOL karogu.

Sacensību programmā iekļautas ne vien sporta sacensības, bet arī kultūras programma un rūpīgi veidotas profesionālās un kultūrvēsturiskās ekskursijas. 

Sacensībās var piedalīties meža nozares darbinieki, meža īpašnieki, ar mežu saistīto mācību iestāžu skolotāji, kā arī ģimenes locekļi.  Provizoriski gaidām ierodamies ap 10 dalībvalstu pārstāvjus.
Jau zināms, ka sacensības norisināsies sprinta distancē pa Madonas pilsētu (02.08.2021.), vidējā distance Silmačos, Druvienas pagastā, Gulbenes novadā (03.08.2021.), un stafešu distancē sporta un atpūtas bāzē "Smeceres sils" (05.08.2021.).
Pieteikties sacensībām iespējams līdz 15.jūlijam - Pieteikumu forma. Meža sports biedriem sacensību dalības maksai tiek piemērota atlaide 40 eur. 

Esat laipni aicināti piedalīties!
Uz tikšanos!

Informāciju sagatavoja: Ilze Riekstiņa
Madonas novada pašvaldības Attīstības nodaļas vecākā sabiedrisko attiecību speciāliste
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums