Olga Rajecka koncertā “MANA SVĒTKU DIENA!”

Notiek: 5. aprīlis 19:00 - 20:30
ĒRGĻI; Saieta nams

OLGA RAJECKA kopā ar Tomasu Anču (čells) un Jāni Miltiņu (taustiņinstrumenti), atskaņos skaistākās dziesmas par mīlestību KONCERTĀ - MANA SVĒTKU DIENA!

Ērgļu saieta nams 5. aprīlī plkst. 19.00  aicina uz dziedātājas Olgas Rajeckas koncertu “Mana svētku diena”. Kopā ar mākslinieci koncertā piedalīsies mūziķi Tomass Ančs - čells, Jānis Miltiņš -taustiņinstrumenti un par skaņu rūpēsies Ivo Bankavs. 
Koncerts būs ieskats Olgas Rajeckas radošajās un mākslinieciskajās dzīves līnijās. Olga ir Zvaigzne uz Latvijas radošās skatuves. Koncertā māksliniece izdziedās grupas "Lāčplēsis", "Vitamīns", “Odis”, "Dāmu pops", "Bāze 7", "Eolika",  "Turaidas roze" skaistākās dziesmas.

Olgas radošā darbība ir spilgta un daudzkrāsaina, tā ir  pagājusi, piedaloties ļoti daudzos festivālos ārpus Latvijas — no Sopotas līdz Vidusāzijas balsīm, ieskaitot daudzus Eiropas festivālus, konkursus un šovus, piemēram, Austrijā, Rumānijā, Turcijā un citur. Viņa daudzu gadu garumā ir organizējusi "Olgas disenītes" — krāšņus, muzikālus pasākumus, kuros piedalījušies Latvijas jaunie talanti — dziedātāji un dejotāji. Šovā “Koru kari” Olga uzstājās ar Violeto kori, ar kuru viesojās arī Ērgļos. 2021. gadā, Lāčplēša dienas priekšvakarā, Olga Rajecka saņēma augstāko valsts apbalvojumu - Triju Zvaigžņu ordeni.

Biļetes uz koncertu “Mana svētku diena” var iegādāties no 4. marta Ērgļu saieta namā un "Biļešu paradīze" kasēs.

Koncertā Ērgļos: I. Kalniņa, R. Macata, B. Rezņika un A. Grāvera dziesmas, kas rakstītas Olgas Rajeckas balsij.

Biļetes cena: EUR  10.-



‌Informāciju iesūtīja: Ērgļu saieta nama vadītāja Sandra Avotiņa
‌M.: +371 26528132

 
 
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums