Koru sadziedāšanās Madonā “Tautasdziesmas spēks”

Notiek: 9. marts 18:00 - 19:30
MADONA; Madonas novada kultūras centrs

Tautas dziesmā vienmēr spēks. Jau sesto reizi, bet pēc trīs gadu pārtraukumu aicinām korus un klausītājus smelties spēkus tautas dziesmās 9.martā plkst.18.00 Madonas novada kultūras centrā.

Latviešu tautas dziesmas ir kā nācijas svētie raksti. Katrā dziesmā ir stāsts, ko ir vērts pārstāstīt un pārstāstīt, lai apzinātos savu vēsturi, lai spētu ar labu prātu vērties nākotnē. Tautas dziesma ļauj vienmēr ticēt, ka būs pavasaris, ka plauks mīlestība un ziedi, dziedās dvēsele un putni, un mūsu tautas gars stāvēs pāri visiem ļaunajiem prātiem. Dziesmā ir mūsu spēks. Turēsim godā savas dziesmas, jo tās padarījušas mūs stiprus caur gadsimtiem.

Koncertā piedalīsies: Iecavas kultūras nama jauktais koris ‘’Iecava’’- diriģente Linda Matveja, kormeistari Uģis un Matīss Matveji; Limbažu Kultūras nama jauktais koris ‘’Doma’’- diriģents Normunds Ķirsis, kormeistars Aivars Tomiņš; Sēlpils Tautas nama jauktais koris ‘’Sēlpils”- diriģente Agnese Grudinska, kormeistare Agnese Levinska; Vecpiebalgas Muižas koris- diriģents Jānis Rijnieks; Praulienas pagasta jauktais koris- diriģents Jānis Rijnieks; jauktais koris ‘’Madona’’- diriģents Jānis Rijnieks, kormeistare Sintija Paegle; bērnu deju kolektīvi “Pipari” un “Pipariņi” – vadītāja Gunta Beķere.


Ieeja bez maksas


‌Informāciju iesūtīja: Madonas novada kultūras centra mākslinieciskās daļas vadītāja Ināra Cakule
‌M.: +371 26339045

 
 
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums