Sarunu vakars ar muzikāliem elementiem “Krauze pret Krauzi”

Notiek: 8. marts 19:00 - 21:00
MADONA; Madonas novada kultūras centrs

Iemīļotas TV ētera personības, brāļi Valters un Arnis Krauzes ielūdz uz sarunu vakaru vieglā, neformālā gaisotnē ar mūzikas un spēles elementiem 5 raundos, kuru vadīs žurnālists Ojārs Rubenis. Muzikālais pavadījums kopā ar mūziķu grupu Kristapa Krievkalna vadībā.

Abiem brāļiem kopā Jaunajā 2024. gadā paliek apaļi 100 un tas ir atzīmēšanas vērts. Turklāt katrs no viņiem televīzijas ekrānos atšķirīgās formās un kanālos pavadījis jau 25 skaistus, piedzīvojumiem, izaicinājumiem un pieredzes bagātus gadus - Arnis ziņu dienestā, Valters vairāk humorista ampluā.  
Idejai līdzi pavilka arī nozīmīgu Latvijas kultūras personāžu, sabiedrisko darbinieku un Triju Zvaigžņu ordeņa kavalieri Ojāru Rubeni, kurš kļūs par vakara konferensjē, solot izāzēt abus brāļus, izvilkt ārpus komforta zonas un piešķilt sarunai uguntiņu. Ar Ojāra vadīto LTV raidījumu “Labvakar!” Atmodas laikā brāļi Krauzes uzauguši. Un arī par to Valteram, Arnim un Ojāram kopā būs ko parunāt.

Vakari solās būs jautri un tajos neiztrūks arī pārsteiguma elementi. Katrs vakars būs īpašs un atšķirīgs, jo katrā reizē būs kāds slepenais viesis - kāda visiem labi zināma un sabiedrībā iemīļota personība, kura saistīta ar konkrēto pilsētu.


Biļetes: “Biļešu Paradīze” kasēs.

Biļešu cena: EUR 25, 20, 18 


Informāciju iesūtīja:  Madonas novada kultūras centra vadītāja Ilze Šulce 
‌M: +371  27871358

 
 
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums