PIESAKIES KULTŪRAS JAUNUMIEM

Sieviešu dienas izklaides vakars "The Great Gatsby Party" Madonā

Notiek: 11. marts 19:30 - 12. marts 00:00
MADONA; Madonas pilsētas kultūras nams, Raiņa iela 12

“1920. – “zelta, vētrainie, reibinošie, blūza, džeza un svinga gadi”. Lai uzdzīvotu, tā laika augstākā sabiedrība, gangsteri un lēdijas izklaidējās slēptās vietās, kur valdīja katras sīkākās detaļas greznība, ekstravagants stils, juteklisks džezs un aristokrātiskas dejas, azartspēles, smaržu, alkohola un cigāru reibinoša aromātu eiforija. Dāmas un kungi tērpti pēc pēdējās Parīzes modes, izbauda tā laikmeta elites saldo dzīvi. “S.S.Music” aicina Jūs uz greznības, veiksmes un jutekliskās mūzikas ieskautu izklaides vakaru ar spilgtām šova programmām, galvu reibinošām dejām, azartiskām spēlēm un atrakcijām. Būs iespēja aizmirsties un izrauties no ikdienas, lai iejustos tā laikmeta augstākās sabiedrības lomā un baudīt neaizmirstamus mirkļus.

VAKARA SVĒTKU NOSKAŅU RADĪS:

- Stilistiska un spilgta deju šova programma no BUA SHOW AGENCY;

- Dzīvā mūzika  - LAIMIS RĀCENĀJS ar pavadošo grupu Zintis Žvarcs (saksofons), Ivars  Kalniņš (bungas), Rolands Belevics (klavieres), Ingus Feldmanis (ģitāra);

- SPORTA DEJU paraugdemonstrējumi;

- Vakara rozīnīte – vīriešu sveiciens no IMPROVIZATORU APVIENĪBAS "ĀRPRĀTS";

- Muzikālais ceļojums ar  DJ AIGARS.

Foto pietura, atrakcijas, kazino uzvarētāju balvas, pārsteigumi. Iespējams pasūtīt uzkodas un dzērienus pa tel.26205571. Vakara gaitā  darbosies “Empire” bārs.  Ieejas biļetes pieejamas Biļešu paradīzē vai Madonas KN kasē.  Vietu skaits ierobežots. Ieeja: 18+.  Pasākumā nav atļauts ienest dzērienus un ēdienus. Pasākuma laikā var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti SIA “S.S.Music” vietnē www.ssmusic.lv un arī sociālo tīklu kontos. 

Informāciju iesūtīja:  Sandris Sproģis.tel.29450686



 
 
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums