PIESAKIES KULTŪRAS JAUNUMIEM

Izstāde “Hobiji un kolekcijas” Lubānā

Notiek: 3. janvāris 09:00 - 28. janvāris 14:00
LUBĀNA; Lubānas tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrs

No 3. janvāra līdz 28. janvārim Lubānas izstāžu zālē aicinām skatīt izstādi “Hobiji un kolekcijas”. Šāda veida izstāde jau bija apskatāma 2020. gada nogalē, un pēc tās daudzi Lubānas puses novadnieki atsaucās, ka vēlētos dalīties ar saviem hobijiem un kolekcijām nākotnē. Tā arī tapa šajā gadā izstāde “Hobiji un kolekcijas”, kurā var apskatīt kādi talanti un kādas kolekcijas pieder Lubānas puses cilvēkiem.

Izstādē “Hobiji un kolekcijas” Jums ir iespēja apskatīt sešus vaļaspriekus: Venerandas Seikstes gleznas, Ārijas Mūriņas gleznas, kas gleznotas pēc numuriem,  Veronikas Kančas adītos dūraiņus, Valentīnas Apines mezglojumus un Megijas Apines pērlīšu rotas, Vitas Kalniņas darinājumus no koka.

Šajā izstādē var aplūkot vienpadsmit kolekcijas: Aivara Kočāna skaitīkļu kolekciju, Margrietas Grāpes  “briežu un aļņu” kolekciju, Lailas un Edvīna Ozoliņu “bišu” kolekciju, Albīnes Feldmanes eņģeļu figūriņu kolekciju, Raimonda Vaska aplokšņu stūrīšu kolekciju, Daces Feldmanes magnētiņu kolekciju, Mika Peilāna mazo glāzīšu kolekciju, Agneses Stērninieces saldā krējuma trauciņu kolekciju, Viļņa Strautiņa alus palikņu kolekciju un Imantas Brenčas recepšu un konfekšu papīriņu kolekciju.

Ceru, ka izstādes apmeklējums radīs iedvesmu sava hobija attīstīšanai vai arī rosinās uzsākt savas kolekcijas veidošanu!

Izstādes darba laiks Lubānas tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrā no otrdienas plkst.9.00 līdz 12.00 un no 13.00 līdz 18.00, sestdienās no plkst. 10.00 - 14.00.  Svētdienas, pirmdienas – slēgts. Ieeja bez maksas.

Izstāde apskatāma līdz 28. janvārim.

Informāciju iesūtīja: Lubānas tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centra vadītāja Ilze Kraukle  t. 26374962

 
 
 
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums