Ralfs Eilands un Kaspars Breidaks izrādē “Mēs Jūs Mīlam:Joprojām” Madonā

Notiek: 17. februāris 19:00 - 20:30
MADONA; Madonas pilsētas kultūras nams, Raiņa iela 12

Humoristiskā apvienība “Mēs Jūs Mīlam” (Ralfs Eilands & Kaspars Breidaks) izziņo savu jauno izrāžu Latvijas tūri “Mēs Jūs Mīlam: Joprojām”.

Iepriekšējās izrādēs “Mē Jūs Mīlam” caur jokiem, improvizāciju, dziesmām un izaicinājumiem skatītājiem stāstīja par lietām un tēmām, kuras ikdienā mīl. Tagad ir pagājuši pāris gadi, cilvēce ir pieredzējusi visdažādākos notikumus, tādēļ Ralfs ar Kasparu uzskata par savu uzdevumu skatītājiem pierādīt, ka pēc visa tā ir iespējams joprojām mīlēt.

“Es spriežu pēc sevis. Man šobrīd ir nepieciešams kārtīgi izsmieties, tādēļ šķiet, ka tā domā arī mūsu skatītāji. Nevaru vien sagaidīt, kad ar Kasparu atkal kāpšu uz skatuves, jo pēc visa, kas noticis pasaulē, mums ir sakrājies daudz, ko teikt!” tā Ralfs Eilands.

Savukārt Kaspars Breidaks bilda: “Neskatoties uz aizdomām, ka Ralfs Eilands izmanto mani savas atpazīstamības veicināšanai, esmu nolēmis sadarbību turpināt vēl uz vienu gadu.” Plašākus komentārus Kaspars atteicās sniegt, piebilstot vien, ka izrādē viss tiks pateikts reizi par visām reizēm.

Biļešu cena: 16 euro

16+

Biļetes var iegādāties internetā:: https://www.aula.lv/pasakumi/mes-jus-milam

          

Informāciju iesūtīja:  Ilze Šulce Madonas pilsētas kultūras nama direktore

Tel. 27871358

 
 
 
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums