Eiropas Sociālā fonda projekta Nr. 8.3.5.0/16/I/001 “Karjeras atbalsts vispārējās un profesionālās izglītības iestādēs” ietvaros Madonas novadā 2017.g. maijā notikušās aktivitātes

Domnīca “Profesija tuvplānā” 2017.gada 9.maijā Madonas pilsētas 1.vidusskolas 7.,8.klašu un 10.klašu skolēniem, kurā  jauniešiem bija iespēja iepazīt ne sevišķi izplatīto, bet aizraujošo  glābēja profesiju, izprast drošības uz ūdeņiem  un pie ūdenstilpnēm nozīmi ikdienas dzīvē, kā arī diskutēt par karjeras lēmuma pieņemšanas faktoriem.

            SIA “Līvu akvaparks” glābējs Lauris Purenis- Madonas pilsētas 1.vidusskolas absolvents- izmantojot prezentāciju, uzskates un video  materiālus, iepazīstināja skolēnus ar glābēja profesijas specifiku, izglītības un darba iespējām Latvijā un pasaulē. Nodarbības vadītājs uzsvēra glābēja profesijai būtisko fizisko sagatavotību,  nepieciešamību regulāri paaugstināt  kvalifikāciju, tai skaitā pirmās medicīniskās palīdzības sniegšanā.  Skolēni saņēma atbildes uz jautājumiem, gūstot izpratni par drošības pasākumu nozīmi ikdienā, kā arī savām spējām, prasmēm un  interesēm.

Pasākuma organizatore- Madonas pilsētas 1. Vidusskolas pedagogs karjeras konsultants- Kristīne Aizpurve


© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums