PIESAKIES KULTŪRAS JAUNUMIEM

KULTŪRAS PROGRAMMA ROLLERSLĒPOŠANAS SACENSĪBU IETVAROS MADONĀ

iesūtīts: 2020.08.19 10:51
Arī šogad 3 dienu garumā Madonā norisināsies sacensības Rollerslēpošanā – gan Pasaules kausa 2. posms, gan arī Pasaules junioru čempionāts. Madonas iedzīvotāji un viesi paralēli sportiskajām norisēm aicināti baudīt arī dažādus kultūras un izklaidējošus notikumus.

Piektdien, 28. augustā uz Raiņa ielas no plkst. 16.00 norisināsies sacensības SPRINTĀ. Starp kvalifikācijas un sacensību braucieniem, no plkst. 16.40 līdz 17.15,  izklaidējošu programmu nodrošinās Madonas novada tautas deju kolektīvi – Tautas deju ansamblis  “Vidzeme” un Vidējās paaudzes deju kolektīvs “Atāls”. Dzīvot līdzi ceturtdaļfināliem, pusfināliem un fināliem uz Raiņa ielas būs iespējams no plkst. 17.30.

Savukārt plkst. 19.00 Saieta laukumā būs sacensību oficiālā atklāšanas ceremonija, kuru muzikāli bagātinās talantīgi Madonas mūziķi – Sandris Sproģis ar grupu, Koklētāju ansamblis “Rasa” un Vokālais ansamblis “Variants” no Dzelzavas.

Pēc svinīgās atklāšanas un dienas sacensību uzvarētāju apbalvošanas Madonas sirdī - Saieta laukumā koncertu sniegs Aija Andrejeva. Koncertā tiks izdzīvotas un izspēlētas dziesmas gan no jaunā albuma, gan arī klausītāju iemīļotas dziesmas.  Aija uz skatuves būs kopā ar savu pavadošo sastāvu. 



Sestdien, 29. augustā Madonas pilsētā no plkst. 15.00 norisināsies MASU STARTI. Sacensību starplaikosuzstāsies Madonas pilsētas kultūras nama moderno deju kolektīvi – Eksotisko deju studija “Ugunspuķe” un bērnu deju grupa “Aliens”.

Apbalvošanas ceremoniju  Saieta laukumā dienas noslēgumā plkst. 19.15 muzikāli bagātinās Madonas pūtēju orķestra saksofonu kvartets.


20.00 – 23.00  Biksērē pie ūdenskrātuves norisināsies UGUNS-METĀLA-LEDUS skulptūru šovs “Sasalstošo liesmu zeme”.  
Aicinām pievienot savu sveci kopīgai noskaņai. 

Svētdien, 30.augustā sacensību noslēdzošā diena – jau no plkst. 8.40 Smeceres sila sporta bāzē aizritēs sāncensība individuālajā startā KLASIKĀ. Sacensību starplaikos skatītājus priecēs Madonas pilsētas kultūras nama bērnu deju kolektīvs “Pipariņi”.

Savukārt plkst. 13.00 noslēguma ceremonijā, kā arī pēc tās ar nelielu koncertu uzstāsies grupa “The Rolltones”.

 

Ieeja pasākumos – bez maksas

Vairāk par sporta notikumiem čempionāta laikā lasiet šeit.

Uz tikšanos Madonā. Esam augstāk!

!!! Apmeklējot pasākumu, aicinām būt atbildīgiem un ievērot visus noteiktos pulcēšanās ierobežojumus saistībā ar COVID-19.

!!! Pasākumu laikā var tikt veikta filmēšana un fotografēšana. Ieraksti var tikt publiskoti ar mērķi sekmēt kultūras vērtību saglabāšanu un Madonas novada atpazīstamību. 



‌Informāciju sagatavoja: D.Torstere
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums