.

Madonas pilsētas svētki 2024

iesūtīts: 2024.05.08 15:28
Šogad 7. jūnijā Madonas pilsētai aprit 98 gadi, tāpēc aicinām uz muzikāliem, gardiem, jautriem un krāšņiem svētkiem ar vairāku populāro grupu piedalīšanos.

7. jūnijā mūs priecēs svētku koncerts "Mana dona - Madona", pa dienu norisinoties arī vairākām izzinošām un izklaidējošām aktivitātēm gan Madonas novada bibliotēkā, gan Madonas novadpētniecības un mākslas muzejā (svētku dienās no 7. - 9. jūnijam ieeja muzejā bez maksas). Priežu kalnā aizritēs basketbola mači.

Taču 8. jūnijā visas dienas garumā bērniem un jauniešiem paredzētas aktivitātes Priežu kalnā, bet Skolas un Valmieras ielās kā ik gadu norisināsies svētku tirdziņš ar vietējo amatnieku un mājražotāju darinājumiem, gardumiem un labumiem (pieteikšanās tirdziņam līdz 31. maijam, aizpildot elektroniski pieteikuma anketu - ŠEIT). 

Bagātīgākā svētku programma plānota Saieta laukumā, kurā darbosies Street Food festivāls, par jautru un izklaidējošu saturu gādās spēles "Es mīlu Tevi Madona" komandas. "Ķēķa āķi" būs sarūpējušas Madonas puses saimnieces no populārā TV šova "Latvju saimnieces", tāpat skatuvi piepildīs amatiermākslas kolektīvi ar dejām un dziesmām. 

No plkst. 19.00 laukumā sāksies svētku vakara koncerti. Šogad pilsētas jubilejas reizē uzstāsies un ikvienu dejās iekustinās Katrīna Gupalo ar grupu, Jānis Stībelis ar grupu, kā arī grupas - Astro'n'out, Bermudu divstūris un Dzelzs Vilks.


Svētku laikā gaidāmi arī vairāki satiksmes ierobežojumi, ar tiem iepazīties aicinām interaktīvajā kartē - ŠEIT.

Sekojiet līdzi jaunākajai informācijai!
Drīzumā publicēsim precīzu pasākumu un aktivitāšu programmu.


Radīsim, līdzdarbosimies un svinēsim šos svētkus visi kopā! 


Informāciju sagatavoja: Ilze Riekstiņa
‌Madonas novada kultūras centra
‌komunikācijas un klientu apkalpošanas speciāliste
‌tālr. +371 26395710

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums