.

Madonas novadā tiek veidota jauna teātra improvizācijas grupa pieaugušajiem.

iesūtīts: 2023.02.23 11:24
Šī gada 04. martā plkst. 16:00 Meža ielā 2, Lazdonā visi interesenti ir aicināti uz radošās pieaugušo improvizācijas teātra grupas veidošanas Pirmo Tikšanos.

Grupas vadītāja būs ilggadēja teātra improvizatore Danute Vēze, kas aicina jaunos dalībniekus pietiekties un piedalīties improvizācijas teātra spēlēs izaugsmei, drosmei un izklaidei.

Pirmās tikšanās laikā būs iespējams vairāk iepazīties ar radošās teātra improvizācijas plānotajām aktivitātēm un nodarbību formātu, kā arī iepazīties ar jauni topošās grupas dalībniekiem un satikties ar grupas vadītāju.

Grupā aicināti pieteikties Lazdonas pagasta un citi Madonas novada iedzīvotāji, kas ir vismaz 21 gadus jauni. Jāpiezīmē, ka ņemot vērā radošās aktivitātes specifiku un darbu grupā, kopējais dalībnieku skaits 2023. gada grupas aktivitātēm ir ierobežots.

Aicinām atsaukties cilvēkus, kas vēlās regulāri apmeklēt nodarbības un pilnībā iesaistīties teātra improvizācijas grupas aktivitātēs. Sākotnēji grupas darbība plānota vienu reizi nedēļā 2-3 stundu garumā un nodarbības notiks nedēļas nogalēs!

Lūgums iepriekš paziņot par vēlmi ierasties uz Pirmo Tikšanos grupas vadītājai pa telefona numuru +37122489232 /Danute/

Gads ir iesācies ar pozitīvu ziņu, jo 2023. gada Madonas novada budžetā ir rasti līdzekļi Lazdonas pagasta kultūras aktivitāšu daudzveidošanai un attīstīšanai. Pateicoties šim finansējumam ir rasta iespēja piedāvāt šādas nodarbības dalībniekiem bez maksas.

Aktivitāti organizē Lazdonas pagasts.

Informāciju sagatavoja un ievietoja:

‌Lauris Krievs
‌Lazdonas pagasta pārvaldes sporta un kultūras pasākumu organizators

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums