PIESAKIES KULTŪRAS JAUNUMIEM

Amatu skola Sarkaņos aicina darboties radošajos kolektīvos

iesūtīts: 2022.10.28 11:07
Amatu skolā Sarkaņos ikvienam ir iespēja apgūt jaunas prasmes aušanā un dažādās rokdarbu tehnikās. Pulciņi darbu jau uzsākuši, bet vēl var paspēt pievienoties darbīgai un radošajai komandai.

Aušanas prasmes gan iesācējiem, gan tiem kam jau ir priekšzināšanas ierādīs un pilnveidot palīdzēs Daira Drozdova (T. 26438341). Audēju nodarbībām no pusdienlaika līdz pat vēlam vakaram var pievienoties piektdienās.

Ja ir interese par dažādām rokdarbu tehnikām, tās apgūt palīdzēs Vanda Podiņa (T.26987948). Nodarbības notiek trešdienās. Ja šis laiks nav īpaši piemērots, tad ir iespēja nodarbības apmeklēt arī katra mēneša pirmajā sestdienā.

No šī gada septembra Amatu skolā mājvietu radušas arī  koklētājas. Vēl var pievienoties jauni dalībnieki, arī iesācēji. Nodarbības notiek otrdienās, ceturtdienās un piektdienās. Vadītāja Zita Gailīte (T.26526584).

Bez prasmēm, ko varēsiet apgūt, krāsaināku ikdienu padarīs arī brīnišķīgie un radošie kolektīvu dalībnieki, kas nekad neatteiks palīdzību un dalīsies savā pieredzē.


Informāciju sagatavoja: Valda Kļaviņa

tautas nama “Kalnagravas” un Amatu skolas vadītāja

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums