PIESAKIES KULTŪRAS JAUNUMIEM

Piepildīsim Dziesmusvētku skapi ar atmiņām un dziesmu grāmatām KOPĀ!

iesūtīts: 2021.08.31 14:51
Vai zināji, ka H. Medņa kultūrizglītības centrā “Dziesmusvētku skola” atrodas lielais Dziesmusvētku skapis - vieta, kur apkopoti materiāli gan par Vispārējiem Dziesmu svētkiem, gan Skolēnu Dziesmu svētkiem, kā arī Baltijas studentu dziesmu svētkiem "Gaudeamus."

Brīvas vietas lielajā Dziesmu skapī vēl daudz, tāpēc, ja arī Tu esi piedalījies kādos no šiem svētkiem, un, iespējams, no tiem saglabājusies kāda dziesmu grāmata, vai nozīmīte u.c. materiāli, ļoti priecāsimies, ja papildināsi lielo Dziesmusvētku skapi ar savām atmiņām un liecībām.

Aicinām dalīties ar šo informāciju, uzrunājot arī vecākus, brāļus, māsas, vecmammas un vectētiņus, kaimiņus un draugus - piepildīsim Dziesmusvētku  skapi  ar atmiņām, dziesmu grāmatām u. c. materiāliem KOPĀ!

Materiālus iespējams nodot uz vietas “Dziesmusvētku skolā” vai, sazinoties pa tālruni 28080668, kā arī izmantot saziņai e-pastu: dziesmuskola@madona.lv, savukārt, Dziesmusvētku skolas aktivitātēm vari sekot līdzi sociālajos tīklos Facebook un Instagram: Dziesmusvētku skola


Kintija Krastiņa

H. Medņa kultūrizglītības centra

“Dziesmusvētku skola” vadītāja

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums