.

Teātra studija ”Pilnpiens” viesojusies Liepājā

iesūtīts: 2017.10.16 17:23
Madonas Bjc teātra studija ”Pilnpiens” tika uzaicināta uzstāties uz Liepāju. Sadraudzēšanās sākās 2013.gadā, kad Kristaps Gēbelis, kurš, būdams liepājnieks Jelgavā studējot, iemīlējās improvizācijas teātrī. Daudzviet Latvijā spēlēja teātra sportu kā vienu no improvizācijas teātra žanriem, bet Liepājā tas vēl nenotika. Devāmies ar meistarklasi un izrādi ciemos un no 2013. gada Liepājā uzsākās improvizācijas teātra nodarbības.

Nemanot paskrējis laiks un atkal bija iespēja vadīt meistarklasi, un „Pilnpienam” uzstāties ar izrādi. Šoreiz ņēmām līdzi arī draugus no Valmieras, Rīgas improvizatoru apvienības „Ārprāts”. Uzstājās arī paši Liepājas jaunieši. Uz meistarklasi bija atnākuši jaunieši, kuriem interesēja - kas tad īsti ir improvizēšana? Darbojoties - kopēji smaidi un iepazīšanās virmoja gaisā, ļaujoties radīšanas priekam. Jauks kopā būšanas siltums pavadīja visu dienu un arī izrādi vakarā.

Paldies jauniešiem, kuri piedalījās šajā viesizrādē un vēl viens mans „PALDIES” par studijas sasniegumiem 2017.gada aprīlī - Latvijas mēroga sacensībās „Rīgas Kauss-2017.” Iegūta 1. un 3. vieta /vidusskolas grupā/, 2.vieta /pamatskolas grupā/. Pateicos jauniešiem, kuri nesa Madonas vārdu uzstājoties ar lielu entuziasmu un aizrautību - Zanda Krūmiņa, Agnese Bērziņa, Rebeka Birziņa, Marks Līcītis, Emīls Jūlijs Sīmanis, Aleksis Solovjovs, Armands Audže, Ance Egija Stafecka, Zanda Kočāne, Aija Kalniņa, Māra Karlsone.

Brauciens uz Liepāju notika, pateicoties lielajam SEB bankas atbalstam un Swedbank atbalstam. Gribam teikt paldies šīm iestādēm ar mīļiem smaidiem un priecīgām sirdīm, kuras atvedām atpakaļ uz Madonu. Paldies Madonas BJC direktorei Gunitai Kļaviņai par atsaucību un atbalstu mūsu ideju realizēšanā.

Darbosimies tālāk, realizējot dažādus pasākumus ar prieku, aizrautību un mīļu sirdi!




Informāciju iesūtīja: teātra studijas „Pilnpiens” vadītāja Inese Zīle
Informāciju ievietoja: Ilze Riekstiņa

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums