.

Pirmais interešu izglītības forums aizvadīts

iesūtīts: 2017.01.19 17:26
Madonas Bērnu un jauniešu centrs jubilejas gada ietvaros 2017.gada 13. janvārī pulcēja savus sadarbības partnerus – interešu izglītības pedagogus - uz pirmo interešu izglītības forumu “Interešu izglītība - iespējas un izaicinājumi”

Forumu atklāja Madonas BJC direktore Gunita Kļaviņa. 
Savu skatījumu uz interešu izglītību vietējā un pasaules kontekstā, lekcijā “Interešu izglītība 21.gadsimtā – ietvars, iespējas un izaicinājumi” - pauda mūžizglītības un kultūras institūta “Vitae” vadītājs  Rolands Ozols

Deju pedagoģe Lienīte Ozolniece dalījās pieredzē, kā regulārs darbs, noteiktas prasības, sadarbība ar dalībniekiem un viņu vecākiem ļauj veiksmīgāk strādāt ar bērniem. 

Par apzinātības un vizualizācijas elementu izmantošanu interešu izglītības nodarbībās pastāstīja  Laila Jēkabsone, savukārt, Madonas BJC pulciņa par mājdzīvniekiem skolotāja Ingūna Tihomirova dalījās savā daudzu gadu veiksmīgajā pieredzē. stāstot, kā kļūt par lielisku interešu izglītības pedagogu.

Jaunas idejas inovatīvai interešu izglītībai radās strādājot darba grupās. Tika izstrādātas novatoriskas interešu pulciņu programmas.

Lai darbs mazāk nogurdinātu, Madonas BJC jaunatnes lietu speciālisti bija sarūpējuši dažādas neformālas izglītības aktivitātes. Par patīkamiem muzikālajiem pārsteigumiem parūpējās Madonas BJC mūzikas studijas audzēkņi un Barkavas pamatskolas ansamblis

Pasākums tika aizvadīts draudzīgā un jaunas idejas rosinošā atmosfērā.

Indra Veipa
Madonas BJC jaunatnes darbiniece

‌autora foto - Foruma dalībnieki pasākuma laikā
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums