.

Ķikuta kauss

iesūtīts: 2021.08.16 11:47
Pateicoties Madonas novada pašvaldības jauniešu iniciatīvu programmas konkursam, Degumniekos jau no 13 .jūlija norisinās Ķikuta kausa izcīņa trīs sporta veidos - smilšu futbolā, florbolā, basketbolā.

Priecājamies par pašu jauniešu iniciatīvu idejas īstenošanā, īpašs paldies Jānim Šķēlam, kas ir šī pasākuma dvēsele. Katru otrdienu, trešdienu un ceturtdienu Jānis ir Degumnieku pamatskolas laukumā, lai sagatavotos katras dienas aktivitātēm, gādā par medaļām un tiesā spēles. Projekta realizācijai piešķirtais finansējums 500 eiro, kas paredzēts spēļu organizēšanai, norises nodrošināšanai un balvām.

Spēļu noslēgums, kad arī tiks sadalīti Ķikuta kausi, paredzēts augusta pēdējā nedēļā. Jāsaka, ka jauniešu aktivitāte pasākumā ir patiešām laba un organizatori ir sasnieguši mērķi aktivizēt jauniešus savu brīvo laiku pavadīt sportojot, mazinot covid 19 pandēmijas sekas, kad lielākā daļa mācījās attālināti un bija fiziski mazaktīvi.

Pēc pavadītā gada Covid-19 ēnā, jaunieši ir noilgojušies pēc kopīgām aktivitātēm, tajā skaitā arī sporta sacensībām. Šis arī ir laiks, kad jauniešiem ir nepieciešamas fiziskās aktivitātes. Sajust veselīgu sportisko konkurenci un padoties azartam, ko sniedz sports ir pelnījis ikviens jaunietis šovasar!

Ceram, ka šis pasākums kļūs par tradīciju Ošupes pagastā. Ķikuts ir Ošupes pagasta simbols, tādēļ arī kausam šāds nosaukums. Ar sacensībām esam aktivizējuši jauniešus no Ošupes , Barkavas, Lubānas, Meirāniem, Praulienas.

Paldies visiem, kas aktīvi piedalās, paldies visiem, kas atbalsta! Gaidām dienu, kad uzzināsim kausu īpašniekus!


Informāciju sagatavoja: Dace Kalniņa

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums